dilos011 Kivircikkuala 2 çıktı post olarak açmıştım attım foto da hatta dusuk yok dediler adet Günümü bekliyorum cnm bi umut
Ozleem_25 Papatya4646 aynısını bende yaşadım bugün adetime 4 gün vardı akâama doğru test yaptım önce direk silik çıktı sonra 10 dk içinde belirginleşti 1 kaybım var çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Papatya4646 Ozleem_25 Bende yapar yapmaz anında çift çizgi çıktı ama yarin falan yine test yap silikde çıksa kan ver bence canm Hayırlı sağlıkla olur İnşallah canm
Papatya4646 Tamarix inşallah Rabbım isteyen herkese versin bej 2 buçuk sene bekledim 1 hafta oldu öğreneli hiç umudun olmadığı anda
Krdlnyldrm Kızlar adetim 6 gün gecikti normalde gecikmem olmuyordu bugün kan verdim negatif çıktı anlamadım
Yenianne66 Krdlnyldrm aynısı bende oldu sürekli oluyordu kasık ağrısı adet günüm geçer geçmez başladı on gün sonra falan kanamam oldu kimyasal gebelik olmuş umarım senin ki öyle değildir
Evrim622 Krdlnyldrm gebelik olmuyor sanırım bende de öyle çıkmıştı ama yine de kan verin değer artabilir de
Yenianne66 Krdlnyldrm bilmiyorum bebek Rahime tutunamıyormuş bu da kimyasal gebelik oluyor düşüyor yani ama seninki böyle diye bişey yok kan değerin kan çıkıyor düşük değilse korkma
Bbusraerr babyiscoming_ Üzerinden baya geçmiş ama merak ettim durumu sonuc ne suan bugün bende de aynısı oldu sapsarı bi akıntı kokusuz biseydi anlam veremedim