Oxorza Yahya_ sezeryanda normal ameliyat elbisesi giydiriyolar normal dogumda gecelik istiyorlar canm
Yahya_ Oxorza ameliyattan çıktıktan sonra için pijama almıştım ben ama boydan gecelik istemezler demi ?
Pamuk1 Oxorza elbise olan gecelik mi istiyorlar, yoksa alt üst takım düğmeli olanlardan mı? Bir de normal doğumda refakatçi eş de olabilir mi? Bir de kaldığın oda nasıldı canım
Yahya_ aytenaslaan ne kadar doğru bilmiyorum da burda bir bayan sezeryandan çıkınca yoğun bakıma koyuyorlarmis orda gecelik giydiriyorlar demişti de bende normal pijama almıştım o yüzden sordum
aytenaslaan Yahya_ yoğun bakıma koyuyorlarmış da öyle bi yoğun bakım değil doğum yapan kadınların kaldığı biyer oluyomuş
aytenaslaan Yahya_ bende aynı şekilde tedirgin oldum bakalım yaşayıp görücez az kaldı nasıl olucak nasılmış görüceZ
aytenaslaan Yahya_ hatta yanına kimseyi almıyorlar falan dedi bi arkadaş daha tedirgin oldum yani öyleyse ne anlamı var
Yahya_ aytenaslaan o bayan da öyle demişti ilk gun hemşirelerden yardım istiyormussun 2. Gün odaya cikariyorlarmis kac gününüz kaldı ?
aytenaslaan Yahya_ ama şuan öyle deglmiş mayıs ayında doğum yapmış biri yazmıştı refakatçi alıyorlarmış 10 günüm kaldı sezeryan olucam bakalım
aytenaslaan Pamuk1 Pamuk1 bence ikisindende koy lazım oluyo beni yeni doğum yaptım orda eş almıyorlar normal serviste odada olmadığın sürece bi süre oda refakatçi olarak degl kadın istiyorlar refakatçi olarak
aytenaslaan Pamuk1 odalar iki kişilik normal doğum da yapsan bir süre yoğum bakım gibi yer var orda kalıyorsun bir günde normal serviste