Gmzbiri sliya30 15.haftaya kadar mide bulantısı ve kusma yaşadım ve o süreçte en nefret ettiğim şey kavrulmuş soğandı bi an hiç geçmeyecek diye çok korktum neredeyse her şey soğanla yapılıyo malum🤭neyse ki geçti eskiye döndüm🤗
Yucel_C sliya30 21. Haftadayız, denizden babam cıksa yerim biri olarak Balık kelimesine bile tahammülüm yok şu an 😂😂😂😂😂
Balrengii sliya30 kız bende yaprak sanmasiyla yeşil fasulye aseriyorum🤣 karnabahar ve brokoliden tiksindiğim çok fena kışın, simdi allahtan mevsimi değil dogurunca nolcak bilmiyorum 😅
Mello29 sliya30 domates, makarna,ceviz kızartma,kola, taze fasülye, dondurma ben resmen ne yiyip kustuysam ondan nefret etmisim. Gerci bi kere bir adamin konusmasindan bile midem bulanıp kusmustum o adamin ses tonunuda listeye ekliyorum.
Mello29 sliya30 benimde inanilmaz karnabahar ve brokoli cekiyor canim yesillikler ve sebzelere asigim bebis beni saglikli bir insana cevirdi resmen afferin ona ❤
2Bebek1Anne sliya30 A - şıkkı HEPSİ 🙂 21 oldum halen iğrenme ve kusma var ama yemek zorundayım 😞 limon yemeyi çok seviyorum onuda aşeriyorm ztn
Asyabuse 2Bebek1Anne ayyy bendee tansiyonum düşük 8/5 bi gün nasıl istedi canım 2 limonu tuzlaya tuzlaya yedim tansiyon düşürmesi dışında sorun yok en son gözlerim kararıyordu 😁 ay valla şimdi bile çekti canım yaa 🙈
Asyabuse Yumurta et tavuk balık ( gel de protein al😂) düşününce bile midem bulanıyor zaten sevmezdim hiç yiyemez oldum. Ama mecbur yicem 3 ay bitti belki kokmaz o kadar
minismom sliya30 benim bulantımda gecti halbuki ama yinede dusununce bile midem bulanıo 🤣 kahwaltıda domates yiyemiom ama salatanın icinde yiom degisik bisey 🤣🤣
Asyabuse 2Bebek1Anne peki sana bunu yazdıktan sonra gecenin o saatinde yine bir limon yemem 😂😂😂 allahımm artık canım başka bir şey çeksin limon yemek ne 😂