gbdl2023 sliya30 pilav kıyma soğan baharatlı yiyecekler soğudum midem alt ust oluyor yiyemiyorum 🤦🏻♀️
Cicilibicili sliya30 benim gebelik boyunca özellikle yumurtaydı ayy hatırladıkça bile middm bulanıyor 😅
sliya30 Cicilibicili benim ilk gebelikte hiç ağzıma vurmadım yumurta sucuk çay… Bu İKİNCİDE 14.haftadan sobra başladım yemeğe çok şükür 🤲
Aysenurozs sliya30 15 haftalığım bu zamana kadar hiç sıkıntı olmamıştı ama şimdi evde pişen yemekleri yiyemiyorum ya pişirirken sorun yok ama yiyemiyorum
sliya30 Aysenurozs aa benimde tam tersi 6 haftalıkken başladı 14 e kadar sürdü hiç bir şey yiyemedim ağladım durdum kustum çıkardım afedersin çok kötü günlerdi 15 e geldim çok şükür düzeldim sadece şu iki yemek yazdığım onlardan tiksiniyorum 🙈
sliya30 minismom ilk başlarda benim de öyleydi neyseki geçti 15 de herşey yedim bu üstte yazdığım iki yemek hariç 🤣🤣
minismom sliya30 benim bulantımda gecti halbuki ama yinede dusununce bile midem bulanıo 🤣 kahwaltıda domates yiyemiom ama salatanın icinde yiom degisik bisey 🤣🤣
Aysenurozs sliya30 bilmiyorum ya bende de hiç bulantı kusma felan olmadı çok şükür ama şimdi ev yemeklerini yiyemiyorum anlamadım gitti
SemaArin sliya30 YOĞURTLU MANTI ÇİĞKÖFTE SALÇALI BULGUR PİLAVI ERİŞTELİ MERCİMEK ÇORBASI İÇLİ KOFTE MADIMAK KAVURMASI
Haticeeklyc Tavuk ve yumurta, ayy özellikle haşlanmış yumurta kokusu bile beni mahvediyor 32 haftalık olduk hala gördüğümde midem bulanıyor 😬