Denizovski HSena38 Hacı Şerif’ten aldım ben çok memnun kaldım. Buz aküsüyle yollamışlar erimesin diye paketleme çok güzeldi. Bir günde geldi hemen kargo
Denizovski findiklibadem Güzel bence tadı çikolatanın yanında hediye helva göndermişler. Lokum almış arkadaşım da oradan onu da beğendik
Eliferimm findiklibadem bana da öyle gelmişti, isterseniz benim aldığım yere sipariş edebilirsiniz 100 adet 200 TL yanında kolonya şişesi de geliyor çikolatası da çok lezzetli
Zlntstn momnes biz 36 haftaya yeni girdik 35’te açılmam ve sancım olduğunu öğrendim her ihtimale karşı hemen yaptırdım pazar akşamı sipariş verdim salı öğlen aldım
EdSusam Zlntstn doğmunuza ne kdar var ben 35 haftaya giricem ne zaman sipariş versem iyi olur havalar sıcak dolapta da tadı kötüleşir mi acaba
Zlntstn EdSusam ne kadar var bilmiyoruz her an olabilir o yüzden biraz erken yaptırdım gelince de dolaba koydum artık ne olur bilmiyorum
Nihal-can Ben bursadayım kızlar çarşıdan şenöz den aldım bugun 120 adet 220 tl hoşgeldin bebeğim yazıyor
HSena38 Nihal-can bende geçen sene eltime almıştım 45 TL idi kilosu bu sene 160 dediler bir buraya da sormak istedim.
Zlntstn Nihal-can istanbul yanıyo çok sıcak mecbur dolaba koydum erir diye ama bugünden sonra yağmur varmış çıkarırım teşekkür ederim