Buseasln aytenaslaan yoğun bakımda tek kalıyorsun ertesi gün odaya çıkardıklarında yanında kalabiliyor ailen ayrıca özel tek kişilik odaları var istersen
Merve201119 Buseasln bebege ilk gün kim bakıyor peki yani yogunbakimda kalindiginda bebek nerde oluyor
aytenaslaan Buseasln ne kadar saçma ya bar ailemizden biri olsaydı yanımızda şuan hala öylemi peki bilginiz varmı acaba
Buseasln Merve201119 bebeğin kontrolü yapıldıktan sonra yanına getiriyorlar iki hemşire var onlar ilgileniyor sizinle ve bebekle
Buseasln aytenaslaan şuan için aynı sistem devam ediyor mu bilmiyorum ben aralıkta doğum yaptım.Hemşirelerde ilgililer bebeklerlede ilgileniyorlar ama insan o an ailesini yanında istiyor o ayrı tabi benim erken doğum oldu o yüzden ordaydım
Buseasln aytenaslaan hayır normal doğum yapanlar ve sezeryan olan herkes oradaydı.Bir tek ben erken doğum yapıp oradaydım
Buseasln aytenaslaan dediğim gibi aralıkta doğum yaptım.Ailem süt sağma makinesi getirdiler kapıdan aldılar içeri sokmadılar.
Buseasln aytenaslaan yanımdaki bayanın ailesi kapıdan uzaktan görelim bari dediler kızdılar olmaz dediler geri gönderdiler
aytenaslaan Buseasln kötü ya o zman nasıl almazlar refakatçi yani nasıl ilgilenebiliyorlar hem anneyle hem bebekle benmde az kaldı 36 haftalığım vazgeçicem sırf bunun için
Buseasln aytenaslaan genede bir gidip öğren istersen belki değişmiştir.Aslında kötü değil hemşirelerde çok ilgili ama ilk deneyimi olanlar için zor bebeği emzirmek filan insan ailesini yanında olsun istiyor
aytenaslaan Buseasln ilk değil benim ama genede insan yanında bir yakını olsun ister yani bakalım gittiğimde sorucam
Yahya_ Hayırlı günler bende Ege üniversitesinde dogum yapicam ama sezeryan da boydan gecelik mi istiyorlar bilgisi olan var mı ?