aytenaslaan Eslem111 tecrübelerini yaZarmsn dogurduktan sonra acaba nasıl işliyor süreç öğrenmiş oluruz
Eymenebrar Bende 3 tur gidiyorum riskli gebelik birde bekliyim burda bari dogum yapan haber verebilirmi arkadaslar nasil bi hastane dogum nasil ilgileri diye
Buseasln Eymenebrar ben geçen sene Ege üniversitesinde erken doğum yaptım.Doğumdan sonra herkes bir gece yoğun bakımda kalıyor ertesi gün odaya çıkartıyorlardı değişmediyse
Eymenebrar Buseasln riskli gebelik diyemi canm pandemiden dolayimi acaba bnm riskli ve rahim alma ihtimali var yanina birini veriyorlarmi
Buseasln aytenaslaan normal yoğun bakımlar gibi tüm doğum yapan kadınların yoğun bakımı bebeğin herhangi bir sıkıntısı yoksa bebekte yanında oluyor
Buseasln Eymenebrar canım yanına kimseyi almıyorlar yoğumbakımda iki tane hemşire var herşeyinle onlar ilgileniyorlar ben gittiğimde hemşirelerde çok iyiydi
Buseasln aytenaslaan yoğun bakımda tek kalıyorsun ertesi gün odaya çıkardıklarında yanında kalabiliyor ailen ayrıca özel tek kişilik odaları var istersen