Fiaras2135 Pierre cardin Vovo tercih ettik .Hem kullanışlı hem de yer kaplamıyor çok güzel bir bebek arabası .
Kullanici55 Meresss YouTube Gürkan bebe diye bi sayfa var orda ikiz aparatli traverten kabin boy pierre cardin vardi onu beğendim tek çıkacağını zaman bi bebegi kanguruya bi bebegi tek şekilde bebek arabasina koyabilirsin ikisini sürmek istemezsen istediğin zamanda aparatla kullanırsın ben öyle düşündüm daha araştırıyorum
1prensannesi__ Aydax Baby plus canvon travel sistem bebek arabasını tercih ettim canım(2.500₺aldk) daha kullanmak nasip olmadı 🥰 Aranızda kullanan varmı kızlar?
Ozge_5516 1prensannesi__ bnde burda bekleyeyim baby plus cnyon dan memnun olan varmi bn de begndim onu
aogoya Stoppedstar ya bende doona düşünüyorum ama çok mu kısa kalıyor sanki sizde öyle bişey hissettiniz mi 😅
aychaa aogoya bizde ilk başta doona bakıyorduk. Bir süre sonra ikinci bir arabaya ihtiyaç duyacağımız için ömürlük bir araba almak daha mantıklı geldi. Cybex eezy s twist + puset aton takımını aldık. Çok kullanışlı hafif pratik bi bakın derim
sumeyyepy lotuscicegi hayırr☺️ kullanmadık bebeğimiz doğmadı henüz ama konforlu bir araba bence puseti arabası gayet güzel yarı travel diye geçiyor çok ağır değil katlanması vs güzel gunesligi çok iyi kapanıyor kampanya da denk geldi geçen hafta aldık hemen☺️eve getirince kurduk çok güzel sürüşü falan dışarda da iyidir bence ☺️düşünüyorsanız indirim var şu an biz nerdeyse 6400 e alacaktık baya bı düştü fiyatı ona gore🌸
lotuscicegi sumeyyepy bende e bebekte baktım bana biraz ağır gibi geldi o yüzden sordum teşekkür ederim, pusetle düşünmüyorum ama bayağı sağlam arabaya benziyor😅
AlpAslanbabysmom Aydax benim oglum 7 aylik. Baby hope Travel sistem kullaniyorum 🤦🏼♀️ simdiki aklim olsa joie nin baston arabasini alirdim hem puset takılıyor hem tek elle katlaniyor hem katlaninca minicik oluyor 🥲 traveller çok agir kullanışsız ozellikle ozel araciniz ve yaninizda birisi yokken bebegi tut arabayi katla vs cok zor
canserko Aydax 14 aylık kızıma dogdugundan beri kanz d go kullandık. Aralıkta 2. Geldiği için kanzı ufaklık kullanacak. Dün de kızıma prava nın boston modelini aldık uygunmuş bin tl ye alındı