ikkrk91 Aydax kraft pro fit plus aldik. Travel sistem. Biraz pahali ama iyi bir bebek arabalari artik uyguna mumkun olmuyor
as_af Aydax bastonda kullandım, travel sistemde, 3 tekerlekte. Ama yok anam yok en iyisi kabin tipi. Katlanması kolay valiz gibi surebiliyorsun. Dolmusta yer sorunu yapmiyor iki tarafli ve hafif. Sakin baston veya travel dusunmeyin sakin tam bir pismanlik
Su4835 birhesap prego solo e bebekten.teşhir ürün vardı mağazada bir sürüş testi açma kapama yaptık konforlu bir araca benziyor.bebeğimiz henüz doğmadı kullanmadık ama kurulum yaptık pratik
mimar_anne Sunny baby kabin boy aldım puset takılandan tek elle katlayıp çekme kolu da var valiz gibi sürülüyor gayet konforlu ve yer kaplamıyor
Remziyecrinn Aydax kraft A 9 plus aldım Henüz kullanmadım ama yorumları falan çok iyiydi uygun fiyata da aldım bakalım kabin tipi
Ozlem2206 Aydax casual cadillac pro modelini aldım çok kaliteli görünüş olarak klas duruyor çok hoş ama travel olduğundan malesef biraz ağır
sumeyyepy lotuscicegi hayırr☺️ kullanmadık bebeğimiz doğmadı henüz ama konforlu bir araba bence puseti arabası gayet güzel yarı travel diye geçiyor çok ağır değil katlanması vs güzel gunesligi çok iyi kapanıyor kampanya da denk geldi geçen hafta aldık hemen☺️eve getirince kurduk çok güzel sürüşü falan dışarda da iyidir bence ☺️düşünüyorsanız indirim var şu an biz nerdeyse 6400 e alacaktık baya bı düştü fiyatı ona gore🌸
Kullanici55 Meresss Google yazın ikiz bebek arabası birleştirme aparatı diye heryerde satılıyor genelde bende öyle yapmayı düşünüyorum direk öyle satan magaza vardi youtubeda pierre vardinin modeli güzeldi 2 tane birlestirince de güzel oluyodu siz hangi marka alıyorsunuz bebek arabasini
Tuke Mervecenik sizden başka bu modeli yazan olmamış pek tercih edilmiyor mu diye düşünmeye başladım ben aldım henüz kullanmaya başlamdık amaa
Honeyballl Aydax ay bende şurada bekliğim gerçekten bulamadim istediğim gibi bir araba. motorlu taşıt gibi fiyatlar özel ehliyet çıkarırlar yakında da onlar nasıl fiyatlar yahu 🤣🤣🤣
Cananyildiz Aydax baby plus coupe kabin boy aldımm tek elle açılıp kapanıyor katlaninca küçük birsey oluyor cok hafif