Ecarve Sare19 ilk gebeliğimde zorunlu sezaryen di şimdi şükür bir risk yok ama sezaryen den sonra normal doğuma sıcak bakmıyor doktorum kanama durmaz vs gibisinden
ikicocuklubiranne Sare19 her iki tarafta tepki veriyor birde zaten bıçak altına yatmışsın yine sezaryen ol işte diyorlar 🤨
Sare19 ikicocuklubiranne ama her seferinde yeniden kesiliyor onu düşünürsek çokda mantıklı değil kağıt değil sonuçta kat kat açılıyor
Sare19 ikicocuklubiranne katılıyorum şartlar oluşmasa bende zorlamayacaktım ama imkan varken denemek istedim hem daha çabuk toparlanırsın dedi doktorumda iki çocukla daha rahat olursun dedi
Aalleeyynnaa Sare19 hurma, ananas,ilişki, ahududu yaprağı çayı, ve YouTube da bir video var onu önerdi 5 gündür onu yapıyorum her gün (ACTİVATİNG LABOR)
Aalleeyynnaa Sare19 iliski hep var. Onun dışında olanlara 36 dan sonra başladım ama bıraktım . Şuan sadece ilişki ve o video da ki hareketleri yapıyorum ve sıcak duş
Aalleeyynnaa Sare19 zaten videoda ki hareketler squatla eş değer bence 😅 merdiven çıkmak değil ama her gün yürüyüş yapıyorum hep aktifim ☺️ hayırlısı bakalım nasıl sonuçlanır 😊