Purall Hastane çok güzel yengemin doğumunda refakatçi olarak yanında kaldım refakatçi değiştirme şansın olmuyor çok katı kuralları var hastanede merdiven dahi yok asansörle giriş çıkışlar sağlanıyor refakatçiye verilen kartla asansör çalışıyor harici kimse binemiyor. Yengemin doğumu sezeryandı şansına tek kişilik odada kaldı iki kişilik odalarda var hangisi denk gelirse gibi bir şey. O günkü hastanedeki hemşire doktora göre değişiklik gösteriyor tavırları bazı hemşireler vardı Çok sevecen bilgi veriyor konuşuyor kimisi var böyle öldüresim geldi. Odaları çok güzel yeni ve Şehir hastanesi olduğu için özel hastane gibi. Ben de şu an 28 haftalık hamileyim doğumu orada yapmak istiyorum ama bir taraftan da hiç istemiyorum maddi duruma göre en son çare orada yapacağım istemememin sebebi yeğenim ve Yengem de sıkıntı çıktı üç gün boyunca hastanede kaldık ben hariç yukarı odaya kimseyi almadılar babası çocuğunu doğduktan sonra odada sadece yarım saat gördü görmedi hemen aşağı indirdiler ameliyathanenin kapısında bekleme gibi ya da ameliyattan çıktıktan hemen sonra çocuğu gösterme gibi bir şey asla olmuyor aşağı lobi gibi yerde bekliyor. hastaneden çıkarken eşyaları indirmeye bile abimi yukarıya çıkartmadılar iki kere ben inip çıkıp eşyaları indirdim abim bizi en alt katta girişte karşıladı. Benimde ilk doğumum böyle bir şey olmasını hiç istemem eşim her dakika yanımda olsun isterim ama dediğim gibi şu an özele muayene oluyorum maalesef son gelen zamlardan sonra benim hastane ücretim çok arttı bir de hepatit b taşıyıcıyım maalesef doğumdan hemen sonra çocuğuma iğne vurulması gerekiyor böyle olunca özel hastanede o iğne için çok fazla fiyat söyledi duruma göre ben de Çam ve şakurada istemeye istemeye doğum yapmayı planlıyorum. Bildiğim gördüğüm kadarıyla böyle bir hastaneydi canım.