Zeynep-altntas57 Hamiş anneler aranızda çiğköfte yiyen oldu mu doktora sorucam dayanamıyorum artık 29 haftalığım henüz yemedim zararlı diyorlar diye ama çok canım çekiyor 😂😂
Aylin355 Zeynep-altntas57 Çiğköftelerin içinde et olmuyor zaten abartmadan yenilebilir tadımlık ben arada yiyorum
Selinz Zeynep-altntas57 ben Yedim yiyorum da hafta da 1 kere yeterli oluyor benim için bence yenilebilir çok olmamak şartıyla
Aylin355 eylulicten Normalde çiğ etli mi yiyordunuz siz, öyleyse hazır etsiz alabilirsiniz etli olanlar hamile olmayanlara bile zararlı
ayseNure Zeynep-altntas57 33 haftalık hamileyim gebelikten önce asla 2 günde bir yemeden duramazdım alışkanlık yapmıştı artık 😂 gebelikte bende çok sorun yaşadım ama yemedim mi yedim😂 herhangi bi sorun olmadı tam tersi gayet sağlıklı şuan (tabiki sık sık değil ayda bir kez veya iki kez yiyorum)
yabadabaduu Zeynep-altntas57 etli yenmez diyorlar ben normal etsiz çok yedim yani ne olucak sonuçta bulgur 😄
yigitinannesiiiii Zeynep-altntas57 daha bugün hunharca çiğ köfte yiyen ben bu postu beğendi😂etsiz olduğu sürece sıkıntı yok canım ben 32. Haftamdayım ve bu haftama kadar ne zaman canım istese yedim ve çok şükür bi sıkıntıda yaşamadım
Melegimin_annesi Zeynep-altntas57 Canım istediği zaman yiyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım 32+6 haftalığım yiyebilirsin bence
Gizem2424 Zeynep-altntas57 hic bisey olmuyor valaha ben 6 aylik hanileyim her hafta yerim detayliyada girdin allaha sukur bi problem yok
030323-brck Zeynep-altntas57 BN hazır aldirdim yada evde kendim yaptım et koymadan isotla falan güzelce yoğurup bol nar eksisi döküp yedim kaç haftaliksiniz
muallimehanimmom5 Zeynep-altntas57 etli yemekte çiğ konduğu için zararlı olabilir onun dısnda etsiz tüketebilirisniz baharatlı kısırdan farkı yok zaten o durumda