Minnakkkk Melikeznar jılet cok kötü ya ona başlamak ıstemıyorum bıle bı haftaya tekrar hıc almamış gıbı
Melikeznar Minnakkkk evet oyle oluyor maalesef aynaya bakarak ağda yapamıyomusunuz ama bence en kolayı ağdacıya gitmeniz bende çok utanıyodum ama bi iki gitmeden sonra alısıyosunuz
Minnakkkk Zmraemr korkum yok canım da sadece utanıyorum 🙈🙈 yoksa zaten hep ağda kullandığım ıcın skntı yok o konuda
Ozge11 Yanlış tavsiyelerde bulunuyorsunuz arkadaşlar bunun da bir vebali var unutmayalım.Bir bayanın mahrem bölgesini başka birine açması dinen doğru değil.Hastalık ,özel durumlar vs. neyse ama normal zaman diliminde dahi bunu alışkanlık haline getirmek ve bunu başkalarına tavsiye etmek doğru değil diye düşünüyorum.Yine de tercih sizin..
Minnakkkk Ozge11 işte bende açmaya cok utanıyorum o yüzden cok zor gelıyor ya 😒 ama suan Bıraz mecburıyet gıbı gelıyor kendım yapmam ımkansız me yapacağımı şaşırdım
istanbulluanne Minnakkkk Yaa gecen gece bende çok zorlandim kanattm hep. Allahtan kiz kardesm bizdeydi kalanini ona yaptirdim. Bundan sonra anneme yaptrrm heralde . 30 haftalgm bende zten doğuma kdar en fazla 2,3 kere daha yaparm.
Minnakkkk istanbulluanne ben ablama ya da anneme sankı daha hıc yaptıramam yanı mümkünatı Yok sankı 🙈🙈
Minnakkkk Deletedmom00012 ben başlarda weet alıyordum ama baktım bala çıkılmıyor bıımden alıyorum sımdı markasını bılmıyorum onu küçük küçük keserek kullanıyorum cunku büyük parçalar halınde yapamam çekemem bı kere de 😀 ama bıde söyle yapıyorum oncesınde eldıven de kullanıyorum bazen sonra em son ağda gecıyorum
Minnakkkk Melikeznar bu zamana kadar aynayla iş gördüm de sımdı o kadar sure oturmak Perısan edıyor benı nerden baksan bı saat sürüyor kendın yapınca 🙈🙈
Sukeyne Arkadaşlar dinen kadın kadına dahi haram olan bölgelerimiz var. Göbek ile diz kapağı arası bayanların birbirine haram bölgesidir. Kuaföre gitmek evet çok büyük kolaylık olabilir ama rahat diye haram olan bir yöntemi tercih etmek yahut bunu meşrulaştırmak doğru bir tavır olamaz. Evet hepimiz zorlanıyoruz artık ama haram olan bir şeyi mübah kılacak bir mazeret değil bu. Netice itibari ile alternatif yolları var. Burada rahat edeceğiz diye haram olanı yapmayı çok acil ve gerekli göremiyorum.
Minnakkkk Sukeyne bu zamana kadar zaten sırf bundan dolayı gitmedim canım ama artık nasıl yapacağımı da düşünüp duruyorum yanı bı nevi mecburıyet gibi olacak ama cok zor cok utanıyorum bılmıyrm yanı ne yapacağımı🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Deletedmom00012 Minnakkkk bende eldiven sonrasında epilasyon aleti yapıyorum ama agdaya dayanabilir miyim bilemem 🤭
deletedmom734 Minnakkkk hahahha inanırmısın bu olay bende doğum korkusunu geçti ... şu yaşıma kadar ağda yaptım jilet kullanmayı bilmem bile göremesemde el yordamıyla tut çek mantığı yapcam sanırım kuaföre gidemem bunun için:((( bişmiyorum belkide giderim gidermiyim bilmiyorum 😁
Necla06 Minnakkkk valla benim de Arkadasim olmustu kadın zor ikna oldum ama hiç bence değiştirme git en azından bilindik temiz dicez artık napalim😉
Necla06 Melikeznar ya diyorum ya kendimi zeki sanan bir aptal gibi hissettim 2-3 günde bir jiletle uğraşan ben şimdi 20 gün oldu hiç bir çıkma belirtisi göstermemiş çok şükür döndük diyorum geçen yıllarım da artık geçti gitti 😂