Necla06 kesınlıkle ağda rahatlığı bambaşka bısey 5 sene oncesıne kadar jılet kullanıyordum ama beş yıldır hep ağda kullanıyorum jılet belasını cok ıyı bılıyorum o yüzden jılet vurmak ıstemıyorum ama kuaför ısı de canımı sıkmıyor degıl hani.doktora gitmeden halletmem lazım ama soramam şuan kı bu zamana kadar zaten hep afda yaptım bı skntı gormedım cok şükür 😀
    Sevdelinka Allah yardımcın olsun canım ama geçıuor Doğumdan sonra dımı ? Inanın eşiniz onu umursamıyordur bıle ama bız psıkolojık olarak kendımızı öyle hıssedıyoruz benim sıvılceler çıktığında bıle kendımı tuhaf hıssedıyorum
    Minnakkkk aynı sorun bendede var kuzum 🙊 apartmanda benden baska hamılelerde var hepsı kuafore gıdıyo ama ben utanıyorum aynaylada goremym el yordamı ıle agdayı yapıstırıyom 😄 ama artık gormeyı gectım egılemym bıle mecburuz galıba gıdıcez 😂
      Minnakkkk yok kuaförler için dedim hani temizlik açısından ben küçük bir yerde yaşadığım için güvendiğim kuaföre gittim mesela eğer imkanınız varsa temizlik enfeksiyon problemi filan yasamamaniz için diye dedim.
        Minnakkkk nırmalde lazer yaptırıyodum hamilelikten dolayı yarım bırakmak zorunda kaldım aynanın karsına geçip ayaklarımı duvara koyup jiletle alıyorum ama çok zor oluyor
          Bu sekilde ağdaya gidip korku ve heyecandan doğum sancisini tetikledi diyenleri biliyorum erken dogum riskini goze almaya gerek var mi ki ? 🤔
            Necla06 ayy bende sizin gibi kaç yıl jilet kullandım baktım olcak gibi değil kendimi erkek gibi hissediyodum artık yanlara tasmıstı ağdaya gitmeye basladım 5 yıl gittim harika bişi 10 dk da pamuk gibi oluyo. sonra da lazere basladım zaten
              Acuka aynen canım 34e kadar bi şekilde yaptım ama artık uzun sure öyle oturmak bıle ıskence 😒 el mahkum deyıp gıdıcez galıba 🙈🙈
              Necla06 Hmmm doğru dıyosun canım benım de sureklı dıger ıslerım ıcın gıttıgım bı kuaför var ona giderim gidersem ay bıde arkadasım 🙈😀😀🤦🏻‍♀️
                Melikeznar jılet cok kötü ya ona başlamak ıstemıyorum bıle bı haftaya tekrar hıc almamış gıbı
                  Zmraemr korkum yok canım da sadece utanıyorum 🙈🙈 yoksa zaten hep ağda kullandığım ıcın skntı yok o konuda
                  Yanlış tavsiyelerde bulunuyorsunuz arkadaşlar bunun da bir vebali var unutmayalım.Bir bayanın mahrem bölgesini başka birine açması dinen doğru değil.Hastalık ,özel durumlar vs. neyse ama normal zaman diliminde dahi bunu alışkanlık haline getirmek ve bunu başkalarına tavsiye etmek doğru değil diye düşünüyorum.Yine de tercih sizin..
                    Ozge11 işte bende açmaya cok utanıyorum o yüzden cok zor gelıyor ya 😒 ama suan Bıraz mecburıyet gıbı gelıyor kendım yapmam ımkansız me yapacağımı şaşırdım
                    Minnakkkk Yaa gecen gece bende çok zorlandim kanattm hep. Allahtan kiz kardesm bizdeydi kalanini ona yaptirdim. Bundan sonra anneme yaptrrm heralde . 30 haftalgm bende zten doğuma kdar en fazla 2,3 kere daha yaparm.
                      Minnakkkk evet oyle oluyor maalesef aynaya bakarak ağda yapamıyomusunuz ama bence en kolayı ağdacıya gitmeniz bende çok utanıyodum ama bi iki gitmeden sonra alısıyosunuz