Ozgealyaayz Kızlar fotoğraf nasıl ekleniyor bilmiyorum regle 3 gün var silik çıktı hamile olabilir miyim ?
dilos011 Ozgealyaayz son adet tarihiniz nedir bende pazartesi kan vereceğim 1 Eylül adet olmam lazım 1 Ağustos son adet tarihim de test yapmadım henuz çıkmaz diye
Esrauysal Ozgealyaayz gec döllenme değildir bence kuzum benim adet 5 gün geçti test aşırı silikti geç döllenme yaşadım
TTtutku Ozgealyaayz silik felan degil bildigin net ustteki gibi benimde cikti suan hamileyim. Kesinlikle hamilesin ve cok yeni kan testi ver netlestir
Beyzaaaaab Ozgealyaayz üzerinden 13.gün geçmiş. Birliktelikten 10-12 gün sonra idrarda çıkıyor diye biliyorum
aybarsaybuke Ozgealyaayz geç döllenme olması için adetinizin baya geçmesi gerekir siz adetten önce öğrendiğiniz için normal bi döllenme oluyor
Kubrayigitttt18 Ozgealyaayz kan verdin mi canım 14 ü yumurtlamanmıydı birde 14 ünden sonra hiç ilişki olmadımı
Ozgealyaayz dilos011 28 Haziran da oldum en son ben bir kere daha hamşle kalmıştım düşük olmuştu o hamileliğimi 1 gün varken regle kaset test yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı o yüzden şaşırdım
_almirasmom Ozgealyaayz erken gebelık testınde benımde ılk ogrendım de öyleydi adete 7 gun vardı testım bole cıkmıstı kan degerım 182 ydı :)
Ozgealyaayz Kubrayigitttt18 kan vermedim şimdi öylesine yapmıştım testi 10 u yumurtalamamdı 10 14 iliskiye girdik daha sonra grip iş yoğunluğu falan birliktelik olmadı
Beeyyzzii Kubrayigitttt18 ay benim en son 28 temmuzdu 5. gün gecikti şu an ama erken gebelik testinde negatif çıktı 2 gün önce tekrar yapmaya korkuyorum