Bade0022 1prensannesi_ bende suprız yaptım gizlice kameraya çektim güZel oluyor bebiş için güzel bir hatıra
Yildizayz Bade0022 rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende 13+6 haftaligim ilk gebeliğim iki gündür kasık ağrısı birden belime vuruyor onun dışında biraz bulantı kusmam var buna da şükür tüm annerimizin Allah yardımcıları olsun Allah bı avazda kurtarsın hepimizi 🤲🤲🤲🤰🤰
Misssitare Bade0022 35. Haftaya yaklaştık pandalar gibi yuvarlanıyorum🐼 onlar kadar da hassas ve duygusal🥲😇
ilknur8484 16+1 tiksinti bitti çok şükür şimdi de iştah açıldı napacagiz bilemiyorum zaten gebelige hafif kilolu başladım 😂 En büyük derdimiz kilo olsun ya sağlıcakla gelsinler de 🤗
Sehersakar ilknur8484 bende 15+4 deyim siz Bebişi hiç hissettiniz mi hareket edip etmediğini ? Ben ultrasonda hep çok hareketli görüyorum ama hiç hissedemedim
nursomyurek Bade0022 7+2 kalp sesini duyduk dünn. Çok güzel bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah 💞🙏🏻
Melegimin_annesi Bade0022 Benimde ilk gebeliğim doğum yaklaştıkça daha zorlu stresli sıkıntılı bi duruma giriyorsun bir an önce doğmasını kucağıma almayı istiyorum kızımı 32+5 haftalığım 🤗
Cancannn 13+6 ☺️ Tatlı aşığı biri olarak tatlıdan tiksindim 😔 sürekli mide bulantısı ve mide yanması halsizlik yaşıyorum 03.09.2022 de cinsiyet öğrenicez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerin de yardımcısı olsun
Zeynep4141 Guldenizcelik bende göremedim. Daha doğrusu betam benim dahada küçük. 4 gün önce 4+4dü ve 108 çıktı🤦🏼♀️
Yasemin_9 23+1 iz hareketlerini 20 haftadan sonra hissetmeye başladım ama çok az hareket ediyor gibi geliyor normal mi başlarda acaba
Burcuuzunnn Bade0022 benimde 5+1 perşembe günü keseyi gördük ama ikiz olma ihtimali olabilirmiş diye haftaya perşembe çağırdı kalp atışları içinse 2 hafta sonra çağırdı acaba bu perşembe duyulmaz mı bende heyecanla bekliyorum 🙈
svda33 Burcuuzunnn bende 5.1 de gitmiştim ilk doktora. bizde ikiz olduğunu öğrendik. şuan 5+4 haftalığız 🥰
Cansel2017 Benimde ilk gebeliğim kizlar 16+2 den Allah hepimizin yardımcısı olsun bnde tedirginim korkuyorum ilk olunca galiba