Honeyballl Zehross03 yaaa aynı benn vişne meyvesine de kendisine de taktımm eşim her akşam vişne suyu almaktan bıktı ben içmekten bıkmadım valla cam şişede olan var eşim diyo servet yatırdık 🤣🤣 vişne suyuna
yagmur_225 MomsofSea yaaaaaa mandalinayı nereden buldunuz kaç gündür gündür mandalina arıyorum yookk 🥺🥺🥺
Aydaa26 Euphoriaa halkısın canım böyle bir kitlede varmış zaten soruyu doğru düzgün okusalar yorum yapamayacaklar ben sanki her gün bunları yiyorum diyorum her gün yesem bıkmayacağım şeyler sadece 😅 nerden yazdım bin pişman ettiler kendi hamilelik hormonlarımı geçtim milletin metal hastalıklarıyla uğraşıyorum şaka gibi gerçekten 🤦🏻♀️
Aydaa26 cansu1995 hesabı açar açmaz beni bulmanda ayrı ironi gerçekten, soruyu doğru oku önce sonra gel yorum yap yediklerime yorum yaparak iyilik mi yapıyorsun sanki sinir ederek kötülük yapıyorsun ben her gün bu ürünleri kullanıyorum yiyorum demiyorum bir üslup bir adap vardır siz buna uymuyorsunuz sinir ettiğiniz için varsa hakkım helal etmiyorum işinize bakın!!!!
silenceee neslii_n hamurişi olan herşey pişi börek poğaça beyaz ekmek de dahil hepsi az yemeye calısıyorum😁
Aydaa26 Euphoriaa hahaha yaa sen nasıl bir alfasın takip seçeneğim olsa takip edeceğim 😬 diğer yorumlarınada baktım efsane ayarların var ✌️😅 sanırım daha uzun süredir buradasın çıldırtmışlar belli yakın gelecekteki kendimi görmüş oldum yazmadan edemedim iyi geceler 😅
Euphoriaa Aydaa26 ya insanların düşünmeden konuşmalarına her şeye istediği yorumu yapabileceklerini sanmalarına çok sinir oluyorum sende hamilesin o istediklerini yiyemiyor diye senin yaptığın işe burnunu sokamaz insanlar aç aç çocuk doğuruyorlar ona kalmadı yani hadsizliğe tahammül edemiyorum burası danışma yeri eğlence yeri linç yeri değil yani 😂
ikikedi-birbebek neslii_n Yiyecek değil ama ne tatlı ne ekşi tuzluu olan her şey 😂🥰 lays cips , hafif tuzlu çorba , üzüm tuzlaması , tatlı eriği tuza bandirip yeme her şey mevcut 😂🙈 Ama çok yemiyorum malum çok sağlıkli şeyler değiller 🙈😂
Mervemh neslii_n haftada bı kilo kaşar yedim, karpuz 10 kilo karpuz iki günde bitiyordu, Magnum klasik, pizza şuan 39 haftaligiz ve bunlardan tiksindim 🤣
TGBDMRLP En çok canımızın istediği balık oldu sanırım bir ara da Cook midye istedi ama onu yiyemedim :(( içimde ukte kaldı .
Adam92 Ben ilk hamileliğimde türk kahvesi( adı bile geçince hala midem bulanıyor) ve kestane üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala tüketemiyorum. Şimdi de süt mısır ve yağlı olan herşey görünce kusasım geliyor.
Duygu37 Dondurmaaa normal de pek sevmem aramam yemezdim ama hamileliğimin başından beri sürekli hergün dondurma yemek istiyorum 😅😅