Semaaaa1 neslii_n patates kızartması, vejeteryan pizza. Meyveler aydan aya değişiyor anca şuan üzümü gözüme soka soka yiyorum 6 aylık hamileyim🥰 öncesinde kiraz bağımlısıydım sonra kayısı oldu sonra şeftali nektar vs simdide üzüm🤣🤣
Nazlicangrhn-3009 mhrmom yaa kurban olayım ben bide mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum demeseydin iyiydi ama olsa çok güzel olurduuu😂🙈🙈
Nazlicangrhn-3009 mhrmom aynen eşimin görev nedeniyle Alanya diye geçiyor ama alanyaya arası epey var köy gibi değil gibi değişik bi yerdeyim😂🙈
Euphoriaa Aydaa26 ya bunlara yüz verme kibar olma onlara mı kaldı ne yiyeceğin? Salak bunlar ya tamam en doğru anne sensin yemeyin çok sağlıklı beslenmekten beyinleri yanmış hadsizliğe bak sen onlara sanki kızlar yiyorum ama doğru mu diye sormuşsun gerizekalılar
Aydaa26 Euphoriaa halkısın canım böyle bir kitlede varmış zaten soruyu doğru düzgün okusalar yorum yapamayacaklar ben sanki her gün bunları yiyorum diyorum her gün yesem bıkmayacağım şeyler sadece 😅 nerden yazdım bin pişman ettiler kendi hamilelik hormonlarımı geçtim milletin metal hastalıklarıyla uğraşıyorum şaka gibi gerçekten 🤦🏻♀️
Euphoriaa cansu1995 sanane kızım senin derdin mi hadsiz sana mı soracak nesin sen sağlık bakanı mı ne hadsiz insansınız ya her boka burnunuzu sokuyosunuz en sağlıklı beslenen sensin okey kes sesini millete bela olmayın kız eğlenceli eğlenceli yorum yapmış sizene abi bela her yerde ya
Aydaa26 Euphoriaa hahaha yaa sen nasıl bir alfasın takip seçeneğim olsa takip edeceğim 😬 diğer yorumlarınada baktım efsane ayarların var ✌️😅 sanırım daha uzun süredir buradasın çıldırtmışlar belli yakın gelecekteki kendimi görmüş oldum yazmadan edemedim iyi geceler 😅
Aydaa26 Euphoriaa malesefki hayatımızda hep var böyle insanlar hep haklılar, en iyisini kendileri bilirler anladım ki en güzel cevap, cevap vermemek olacaktır yok saydığımızda burada insanları eleştirmekten vazgeçerler belki 🙏🏼 Burada biz cevap verip sinir oldukça bir köşede eğlendiklerini düşünüyorum hele ki ilk yorum yapan eylülonline mıydı doğumunu gerçekleştirmiş diye tahmin ediyorum eski yorumlarınada baktım sürekli eleştiri halinde hatta happymom yöneticilerinden uyarı almış ama etkili olmamış diğerinin hesabı açar açmaz beni bulmuş olması tesadüf değil zaten allaha havale ediyorum ikisinide en iyisini o bilir 🙏🏼
Hafsa_12 neslii_n ilk hamilelikte Muz ve yoğurt şuan k hamileliktei mısır yani mısırın her çeşidine bağımlı gibiyim
Tugba1008 Cips istiyor canım ama her zaman yememeye çalışıyorum, meyve bu kadar yemezdim ben de ama şimdi soğuk soğuk nektarin , şeftali her türlüsü iyi gidiyor 😍 turşu,ekşi olan her şey 😍
Hilalasena Domates tuzlayıp oturur her sabah yerim ve kesinlikle kırmızı lahana turşusu yemediğim gün olmadı …