Kbra__1996 Elif-dogan 110 kilo ile Hamile kaldım şu anda 39 hafta 115 kiloyum hantal olma hareketli ol yürüyüşünü yap düzenli hiç bişey olmaz inşallah
Elif-dogan Kbra__1996 kaç aydır evde kaldım maalesef yakında okullar açılacak hayatım hareketlenecek inşallah 🙏
mucizebebegimmm Elif-dogan 65 🥲🥲 57 kiloyla tüp bebeğe başladım 9 aylık tedavi sonrası transferim oldu 65 kiloyla transfer yapıldı şu an 6+2 hiç 65-66 arası git gellerim oluyor. Hayır bide 55 e kadar düşmeyi planlıyordum gebe kalmadan. 65 le transfer oldum her aklıma geldiğinde ağlama geliyor üstüme 😂
Denizovski Elif-dogan 58 kilo ile hamile kaldım 36+5 70 kiloyum haftaya doğumum var 12 kiloyla bu macerayı tamamladım sanırım😊
muallimehanimmom5 Elif-dogan 55 kilo ile hamile kaldım 15. Haftamda yım 53 buçuk ile devam ilk 4 ay da kilo veriyorum ilk gebeliğimde de öyle olmustu bakalım 20 Li haftalara doğru hamile kaldığım kiloya gelip almaya başlıyorum kilomun üstüne 😂
hunilimom Elif-dogan 97 ile hamile kaldım 104 ile doğuma gittim şuan 1 hafta oldu doğum yapalı 97 kiloyum