Elif-dogan berceste5155 inşallah benim için de öyle olur. Dediğim gibi etrafta herkes kilolusun hamile zor kalırsın dedi ama Allah’ım nasip etti çok şükür 🙏
Elif-dogan Muskulpesent__ bende pazartesi 18 hafta olacağım Allah’ın izniyle inşallah sağ salim kucağımiza alırız teşekkür ederim 🙏
Eldgrn Elif-dogan canım onun doktorun en iyi bilgisini verir ama tek değilsin burada bir sürü arkadaş var bu kilo ile hamile kalan sağlıklı geçiren çok güzel geçen yüreğini ferah tut ondan dolayı
[silindi] Elif-dogan 90 ile hamile kaldim. Morbit obezle doguma gideim ben demistim ama kizim 25 haftaya kadar kusturdu. 28 de kusmam tamamen gecti. 72 yi gordum, sonra 83.5 la doguma gittim. 1 ay olacak yarin dogali 73tum en son :)
seyma9188 Elif-dogan 67.8 ile hamile kaldım 21+2 haftalığım şuan 62.4 düm 6 kg vermiştim +1 kg almışım
Archenemy_56 Elif-dogan 54le hamile kaldım 32.haftamdayım 70 kilo oldum bambaşka bir insan oldum çıktım 😂😂
Merss Elif-dogan) 130 la doğuma gireni biliyorum korkma birşey olmaz Allahın izniyle ama dikkat et sna zarar hareketlerimiz zaten kısıtlı. Bende 64 le hamile kaldım suan 68 olmusum oda dikkat ediyorum 23 haftalığım. 😑
Elif-dogan Merss çok teşekkür ederim dikkat ediyorum ama işte maalesef artık geç kaldım. İnşallah bende sıkıntısız geciririm 🙏
Seydo54 56yla hamile kaldim 52 kiloya dustum 12nci haftadayim, kusmak bulanti basdonmesi bu kiloya düşürdü, o iyi olsun ben herseye razıyım 🥰🤰
kuzeymomsss Elif-dogan 53 ile kaldım 70 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 58e düştüm bebeğim şuan 4 aylık 53 55 arası gidip geliyorum