Ezgidoga FBK-DUZGUN bende öyle oldum 32+5 te gittim :) bundan sonra onunla devam etmek istiyorum kendi özel kliniğine geçiyormuş
FBK-DUZGUN Ezgidoga Erson beyden sonra ilaç gibi gelir eminim tabiki öneceliğimiz işini iyi yapması kimse kimseye güler yüzlü olmak zorunda değil ama bana her an doğurabileceğimi ama durdurmaya çalışacağını öyle güzel izah etti ki hiç ağlamadım 😅🥹
Esraceylan57 Ezgidoga yaa gervektenmıı nedenn benımlee gayet guzl ılgelenıyorr ıkıncı dogumum olacagı ıcın tekrrar onu tercıh ettım bende
Ezgidoga FBK-DUZGUN bana ciğer geliştirici iğne bile vurulmadı ta ki Esengül hanıma gidene kadar ki çok önemli bir iğne
FBK-DUZGUN Ezgidoga Evet benim erken doğum riskim olduğu için bana 28. Haftada yapıldı ama Esengül hanımda direk sordu hastane ye yattığım gün 3. Dozu oldum gerçekten önemli atlanmaması gereken bir iğne sonuç olarak sizin hiç haberiniz olmayadabilirdi
miracyusufveberilmoms RHB55 Ben şuan vatan hastanesi Şenaya gidiyorum 2.gebelğim çok tatlıı birisi oğlumda toyguna gitmiştim reyapdaydı eskıden şuan özel klinik açtı oda çok güzel bı doktor… Ersonu da duyuyorum bu aralar ama randevu bulmak cok zor baya dolu…
Neriman59 miracyusufveberilmoms Şenay hanım gercekten çok iyi biri iyide bir doktor 🙂bende ona gidiyorum 11 yıl önce ona gitmiştim şimdi Tekirdağ’dan kalkıp yine Şenay hanıma gidiyorum 🙂