Obirgebe Senadgo normalde 5 Eylül sezaryen tarihim ama bn dokroruma söyleyip 3 e aldıracam çibkü dayanmıyorm hafta sonunu bekleyemem😅😅 yani haftaya bugün dogurmuş olurum 😅😅
rkyycbnn Senadgo slm bizimde safak 20 ama sezeryan olacagı için erken olur o yüzden tam belli degil sancı falan tık yok hiç yasamadım o yüzden nasıl Bi şey bilmiyorum 😂😂
Pelinakcn Sultanzumra benimde ilk gebeliğim, böyle alttan alttan sanki bıçak saplanıyor gibi ağrılar giriyo ama bugün kontrole gittim kanala girmemiş henüz dedi
Mlkysf Senadgo aynen birde hareket ediyor tam kameraya alacak oluyorum yada birine dokun diyorum tık yok anlıyor sanki sıpalar😅😅
Elvanguzel Senadgo 37+0 Son 21 hiç sorma ben sancı çekiyorum alttan muayene de etmiyorlar doğumu başlatmamak için her gün doğuracağım diyerek sancı çekiyorum saat tutuyorum sabaha iyi oluyorum bekliyoruz
Senadgo Elvanguzel ben 2 gün önce suyum geldi sandım hemen hastaneye gittim ebe de baktı tabi açıklık var mı gelmiş mi diye ama yanlış alarmmış, baya bi kontrol etmesine rağmen allahtan tetiklemedi ama yine de tedbirli olmak gerek tabi
Senadgo Elvanguzel yaa diğer postuda konuşmuştuk 37 yi göreyim diye maşallah gelmiş bile artık erken olmayacak inşallah 😊
Ozlemsarap Senadgo öyle deme doktor biraz daha kalsa iyi diyor ilaç verdi ama bugün ağrı hissediyorum bayağı kaynana başımda annem dinlensin diye evine gitti korkuyorum annemsiz süreç baslicak diye 😑😒😒
Senadgo Ozlemsarap yaa en hayırlı ve senin se rahat edebileceğin bi zamanda gelsin inşallah stres yapma kaç haftalıksınız ☺️ Anneannesini bekler bence
Elvanguzel Senadgo ayy evet ya çok şükür ilk iki bebeğim erken oldu artık doğsa bile pramature sayılmayacak bunun mutlulugu var 🥰🤗
Dibekli Senadgo masallah ya kiloları iyi beslenin diye kaşar muz ne varsa yedim olur da erken olursa en azından küveze girmedin diye gelen giden yok ama 😁
Dibekli Senadgo masallah ya kiloları iyi beslenin diye kaşar muz ne varsa yedim olur da erken olursa en azından küveze girmedin diye gelen giden yok ama 😁