Senadgo Melegimm-1 gelir gelir kızım da 39+1 de doğmuştu hiç belirti bile yoktu sonra bi anda suyum geldi az daha sabır ☺️
Melegimm-1 Senadgo inşallah bakalım Allah hepimizi bir avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin 💐
BirFeyzaBirBebek Usnac1995 bebeğin toplanması bende de oluyor. Ama dediğiniz gibi her yeri semsert oluyor bazen de. Ağrı değil de çok rahatsız edici bişey oluyor. Zorlaniyormusum gibi
Mlkysf Senadgo ayy ayni ben 36+3 teyim bazen öyle bir an geliyor ki ayy galiba doğurcam artık diyorum bazen daha var gibi ruh halinin çöm değişik olduğu dönemlerdeyim😅
Mlkysf Senadgo aynen birde hareket ediyor tam kameraya alacak oluyorum yada birine dokun diyorum tık yok anlıyor sanki sıpalar😅😅
betul12f Senadgo aynıyız 🤍Benim de bel ağrılarım arttı gece lavaboya kalkmak için uyanıyorum karnım sertleşmiş oluyor ve ağrı oluyor zor kalkıyorum yerimden.Bide birkaç gündür midem felaket yanıyor ya sizde de var mı
Senadgo betul12f benim mide problemlerim ancak rahatladı 36. Haftama kadar hep gaz şişkinlik böyle yediklerim boğazımda kalıyor hiss vardı şükür bebek sanırım aşağı indikçe 10 gündür rahatladım
Obirgebe Senadgo normalde 5 Eylül sezaryen tarihim ama bn dokroruma söyleyip 3 e aldıracam çibkü dayanmıyorm hafta sonunu bekleyemem😅😅 yani haftaya bugün dogurmuş olurum 😅😅