Vera09 Hatice08 herhangi bir olumsuz etki eder mi bebeğe Hatice08 Çevir kazı yanmasın tabi yersen, herkes anlayacağını anladı yan etki falan sormamışsınız. Bunun için zeki olmaya gerek yok ama sizin zekilik çıtanız buysa bilemicem 😅
Hatice08 [silindi] Vera09 hahah ayy inanmıyor bide inandırmakla hiç uğraşamam sizin gibiler linçlemeye alışmış tayfa benim niyet belli ki zaten kendim hemşireyim doktora değilde sizin lafınıza mı inanacaktım burası fikir alışveriş yeri bitanem herkes istediğini sorar 😂
Naz_1648 Decaviti yemeğin başında gyneyodu aç karna yemekten 1 saat önce içiyorum 12 haftamdan itibaren kullanmaya başladım şuan 36 ya gireceğim hala kullanıyorum ☺️(Hergün içiyorum bu arada)
[silindi] Hatice08 ya bacim korona oldum kan sulandiricu antibiyotij kullaniyorum vitaminlerin zarari olur mu diye soruyosun :) kullanmazsan sorun olur biri demir digeri d vutamini icerik en temizleri olani bebek icin
Reyhosunannisi Papatyaa_01 gebeliktedir karşılıyor devlet eczanede reçetesiz 25 liraya aldım bitince aile hekimine yazdırdım 9 liraya aldım tekrar bitmeye yakın yine aile hekimine yazdıracağım
Vera09 Hatice08 sen bi de hemşire misin gerçekten? Buna rağmen doktorun verdiği Kan ilacı ve d vitamini bebeğe olumsuz etki eder mi diye sordun ? Geçmiş olsun bebeğe bişey yapmaz sana kabızlık yapabilir hemşire hanım