Nurcannozdemirr Kızlar iyi geceler , 8+3 hamileyim şu ana kadar kusacak kadar mide bulantısı yaşamadım ama bu hafta hatta iki gündür beni aşırı zorluyor ilk defa kustum diyebilirim. Etten ve tatlıdan aşırı tiksindim. Benim gibi mide bulantısı böyle geç başlayan var mı ya ?
Hulyarecep Nurcannozdemirr canım ben 7 haftamdan bu yana hala kusuyorum ilaçla duruyorum ancak 37 haftalık olduk hala devam 😃 inşALLAH senin o kadar uzun sürmez 🙏
Smyyglgn54 Nurcannozdemirr ilk 3 gün çok cektim. Sabah 5te lavaboya koşuyordum. Ayağımdan patik çorabımı hiç çıkarmıyorum. Yatmadan 1 saat evvelde elma yiyorum. 12.haftamdan gün aldım ve uzun zamandır rahatım🙂sende bir dene derim
Mervenurerva Bu insandan insana değişir fakat geç bir süre değil mide bulantıların 9 ve 10. Aylardan sonra aşırı derecede mide bulantıları başlıyor doktorlarda aynı şeyi söylüyor ara ara öğünler ye bi anda yemek yeme miden rahatlıyacaktır günde beş öğün vücudunuda midenide bebişinide rahatlatır
Nurcannozdemirr Melikezturk işin ilginç yanı daha yeni başladı benim de Şu zamana kadar sadece akşamları biraz bulanıp geçerdi 😢
SOBAHAR Kızlar benimki 6. Haftada başlamıştı. Hemde sürekli kusturan bi bulantı. 25. Haftadayım hala devam ediyo. Inş sizinkiler cabuk geçer. Bu zamana kadar geçmediyse doğuma kadar sürebilir dedi doktor.
Hulyarecep SOBAHAR doğru söylemiş benimde hala devam ediyor canım Doğuma 2 3 hafta kaldı hala devam 😀
Tuba94 Benimde 5. Haftada başladı şuan 8+6 yım ve mutfağa giremiyorum ☹️ Gece uykumdan uyanıp cam acıyorum
Nurcannozdemirr Kızlar benim 9. Hafta da başlaması ilginç geldi 🙊🤰🏻 Felaket durumdayım gündüz çok değil ama gece uykumdan uyanıyorum
Muhammedamine Nurcannozdemirr canım benim sanki kaç haftalık hamilesin yeni hamilesin zaten niye ilginç geliyor ben 26+2 günlük hamileyim hala daha geçmedi sabah bulantıları koku hassasiyeti ben demiyorum neden neden diye 😂
Nurcannozdemirr Muhammedamine ahahaha kız yok ondan değil, normal de çevrem diyor ki oh iyi ilk zamanlar olmadıysa olmaz 3. Aydan sonra azalıyor diyorlardı. Yoksa Allah sağlık versin daha yolun başındayız 7 ay var 😇
Bezelyeninannesi Bende bulantı çekmeyen şanslı annelerdenim 3 kez gece bulantım oldu onuda soda limon tuz ile atlattım sizede öneririm
Deletedmom308 ben 9. haftama yeni girdim ve mide bulantıları başladı.her zaman ki gibi kahvaltı yapmadan evden çıktım. sabah fenalaşınca otobüsten inmek zorunda kaldım. Zaten soğuk algınlığım var zor duruyodum ayakta :( çok zormuş mide bulantısı
Deletedmom308 Nurcannozdemirr benim açlıktan oluyo anladım. ne zaman acıksam elim ayağım titriyo midem bulanıyo ateş basıyo. hamilelikten önce de böyle olurdu ama şimdi iyice arttı. Şekerim mi düşüyo acaba :(