Pijamaskeliler kızlar 17.haftaya giricem rahîm ağzı gevşemiş daha önce olan kurtajlarim ve rahîm ameliyatlarindan dolayı birazdan götürecekler güzel anneler anne adaylarından dua bekliyorum 🤲❣
Biroglanannesiii Pijamaskeliler Bir an gözüm Mc donald’s olarak okudu 🤦🏼♀️geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun 🙏
Vicibici Biroglanannesiii Aynı şekilde okumam ve sabah sabah canımın mc donald’s istemesine kaç puan ☺️
Pijamaskeliler Elif25 nasılsın smdi gecmis olsun yasayanlarla konuşmak daha iyi geliyor çevrem de yok cunki ne ailede ne sülale de bi ben 🙄
Ozlem84 Pijamaskeliler Çok geçmiş olsun bende 16+5 de oldum inşallah Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
Pijamaskeliler Ozlem84 Amin inşallah kuzum şimdi kaç hafta oldun bebeği yasatabildigimiz kadar yasatmaya çalışicaz dedi dogumhanedeki bakanlar biraz kelime moralimi bozdu
Biroglanannesiii Pijamaskeliler Bunlar bildiğin Mc Donald’ sa yazım hatası getirmişler kuzum 😂 morel olduysa ne mutlu
Ozlem84 Pijamaskeliler Benim doktor süreci uzatabildiğimiz kadar uzatıp bebeği içerde tutmalıyız demişti. Bende daha yeni oldum bir hafta geçti şimdi 18 haftalığız bir an önce 30lara gelsek inşallah 😅
Babytwo2 Pijamaskeliler niye öyle dediler ki . ztn araştırmışsınzıfır illa ki ama burda da kadınlar kulübünde de vs birçok forumda serklaj ile gününü tamamlayan bir sürü anne var . Gönlünüzü ferah tutun insallah herşey güzel olacaktır 🙏🏻
Elif25 Pijamaskeliler ben epidural olarak oldum. Oldugum gün ve ertesi gün kasık ağrım ve bel ağrım çok oldu hafif kanamam vardı. Dün ve bugün sadece sırt ağrım var. 5 dk ayakda fazla durursam kasık ağrım oluyor onun haricinde kanamam falan bitti çok şükür.
Pijamaskeliler Biroglanannesiii vallaha kartta fiyatı işlem adı yazıo yanlış mi okuyorum dedim nette bakım meğerse her serklajin cesitleride varmis benimkinde buymus🤣