minismom mayra aa pardon o zmn bu donemde fln dynce son haftalarınız sandım bi rahatsızlıgınız mı war
mayra minismom estağfurullah, yok aslında hiçbir rahatsızlığım bilinen , neden böyle oluyor bilmiyorum, ne tarafa dönersem döneyim rahat edemiyorum, tir atıyorum evde sabaha kadar
mayra Nrglesim2 gerçekten bu hormonlar yüzünden iyice dengemiz şaşıyor, rabbim yardımcımız olsun inşallah
mayra Bade_13 hepimizi bir eve toplayalım sabaha kadar sohbet muhabbet takılalım dicem de o halde de insanın anca ağlama krizine giresi geliyor
N_A_Z_L_I_M Bade_13 Ayyy sen beni anlatmışsın aynı benim yaşadıklarım😢Ayak yanmasından delirmek üzereyim bacak ağrısı beni uyutmuyor biraz uyursam gece uyanıp geziniyorum uykuya dalmakta zorluk çekiyorum.Benim ellerim de yanıyor.Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
N_A_Z_L_I_M Sleepless_Mother Yorumları okumadan önce tek ben böyleyim zannediyordum yanlız olmadığımı anladım.Yatakta on bin defa dönülür mü kalkıyorum evin içini turluyorum yatıyorum yok bacım tekrar aynı sağa dönüyorum çok rahatsızım sola dönüyorum çok rahatsızım evde ne olursa yatıyorum heryeri deniyorum uyumak için çıldırmak üzereyim 🤦
Bade_13 N_A_Z_L_I_M bende aynı yatak odasında başlıyorum ordan salona ordan oturma odasına ordan mutfağa sabaha kadar böyle artık gece olsun istemiyorum ama bunada şükür dicez çocuk isteyip her gece iğne vurunanlar hamileliğini hiç kalkmadan geçirmek zorunda olanlar yıllarca uğraşıp bebek sahibi olamayan birçok kişi var dualarım onlarla bizede buna şükretmek düşüyo artık napalım🙏🏻🥲
Aysnr77 mayra benim de çatı ağrım var sağa sola dönemiyorum, sırt üstü uyuyamıyorum nefesim kesiliyor uykular haram yani
N_A_Z_L_I_M Sleepless_Mother 23 haftalığım canım.4. bebeğime hamileyim.B3nimde ilk gebelik çok rahattı amq o zaman 25 yaşındaydım yaşım şimdi 34 🥴🥴
mayra gamzekck gerçekten ya hiç kolay degilmis, sinirden kocama bağırıyorum sürekli, kavga ettik dün gece de bundan dolayi :)