mayra Kızlar ya bi türlü uyku uyuyamıyorum, sinir hastası olcam uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum, var mi benim gibi olanlar
gamzekck mayra ben dün den beri uyumuyorum dünden beri sabaha kadar ayaktaydim bütün günüm hastanede geçti eve geldim uyuyamadım akşam oldu koydum kafayı yok uyku yok yine sabahı ediyorum bıktım
mayra gamzekck al benden de o kadar ya sinirden kasinti oldum, ayagimi koyacak yer bulamıyorum, deli olcam
Gulmshr Bende uyıyamıyorum bı gecee. Karnım acıktı bişiler yedim yine uyku yok çok hareketli benek maşallahh
mayra Dnzdmr92 oyyy Allahım yardımcımız olsun inşallah ya, hani hu hamileler çok uyurdu yalan mıydı o .s
Selamcanim Ayımı bitirdim. İlk ay hariç hiç uyuyamadım. Oda ilk ay bilmiyordum hamileliğimi. 😅Dün gece 3te bağıra bağıra ağladım resmen. Psikolojim bozuldu artık.
mayra Selamcanim oyyy kıyamam ya, benim daha 4.ayim ben de dün gece nerdeyse ağlayacaktım sinirimden, eşim yanımda horul horul uyuyor bende tık yok, yetmiyor gibi bi de kaşıntı oluyorum sinirden midir nedir anlamadim
mayra Sleepless_Mother kesinlikle öyle evin içinde tür atıyorum geceleri, evin bekçisi gibi hissediyorum kendimi:)) gerçekten deli olacak insan, sinirden nerdeyse hüngür hüngür ağlayacaktım gece
Morkelebek26 mayra geçen bnde yakınmıştım bu durumdan vücutta bi huzursuzluk oluyor uyunmuyor ara ara bnada oluyor gece boyu 1 saatte 1 2 saatte 1 kalkıp bi o tarafa atıyorum yastığı yatyrm bi bu tarafa sabaha kadar yastıkla cebelleşiyorum 😁 piskoloji yerlerde 😁
mayra Remziyecrinn olabilir mutlaka bir ilgisi olmalı, çünkü öncesinde asla böyle değildim, yastığa kafamı koyar koymaz uyurdum
Selamcanim mayra o kaşıntı bende de var. Ama korona oldum geçen ay öyle başladı bende. Ya benle eşimde uyuyamıyor. Valla oda mahvoldu garibim. Allah yardımcımız olsun. Sağ sağlim atlatalım.