baharclk merveeed Benim mide bulantım azalsada sabah bulantılarım devam ediyordu 18 haftadan snra sabah bulantılarımda kesildi
zytn Tam 12.haftam oldugu gün bitti çok şükür..yani bıçak gibi kesilmedi tabi ara ara az şiddetle devam etti ama sadece tiksinme olarak.o kabus gbi durduk yere öğürtüler vs bitti şükürler olsun yemeklerle barıştık beybimle 🤠🤠
Ozlemr Sonay merveeed etten tiksinenin kızı olur derler sizin cinsiyetler belli oldumu? Bende etten tiksindim kızım olacak inaşllah 17.haftadayaom şuan
Sonay Ozlemr evet cnm benimde kız ☺ Bende çevremde onu farkettim etten tiksinenin genellikle kız oldugunu gördüm . Oğlumda böyle olmamıştım 😊
gizemmm Haftadan sonra pek olmadı bende Zaten fazla yoktu Ama şu an 36. Haftadayım midem biraz daha hassaslaştı 😑
Mehtap17 merveeed benimde 16. Haftamda azalmaya başladı sonra kesildi sanıyodum ki şu an 23.haftayız sabah bulantılarım arada oluyo
Simgek 14 te azaldı, 16da normal hayatıma döndüm. 24 haftalığım daha bu sabah kustum. Yani daha hiç tam anlamıyla bitmedi 🙁
Ebi Simgek tam anlamıyla bitmiyo sanırım 14.haftadayım bugün biraz iyiyim korkarak yiorum midemi boş bırakmamaya çalışıyorum yoksa hemen kusuyorum boşken bile 🙈 Umarım biter artık
merveeed Hilaldmrl doktor sabah öğle akşam içmem için dramamine verdi sadece sabah içiyorum iyi geliyor çokta içmek istemiyorum yemek yerken korkuyorum artık