Esra255 _aren Evet canım normal akıntı peçeteye geliyor ve yapışıyor. Ama nişan daha koyu kıvamda oluyor. Akıntım oluyor diye peçete koymuştum akıntı peçetedeydi yapışmış halde ama nişan farklıydı. Nişanı ayırt edebildim kolaylıkla.
Deletedmom547899 Esra255 koyu sarı renkli yapışkan birşey miydi ben bir kaç gün önce yaşadım bunu Nisan olduğunu bilemedim şimdi okudum yazdıklarınızı
Esra255 Masumanneinci Sağlıkla kucağımıza alalım da canım. Sıcaklarla baş edicez artık öyle de böyle de. Aslında benim kasık ağrılarım çok arttı o yüzden biraz zorlanmaya başladım onun dışında iyiyim çok şükür
Esra255 Sinemurey Canım normal akıntı peçeteye geliyor yapışıyor. Nişanı nasıl ayırt ettin dersen koyu sarı renkte daha koyu kıvamlı oluyor
busraacarekici Esra255 ayy 34+3teyim ben de heyecanlandım bunu okuyunca😂 karnınız düştü mü merak ediyorum karın aşağı inmeden de nişan geliyor mu diye? Benim de akıntılarım oluyor bazen az bazen yoğun ama nişanı nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum🤭 bir de renkli mi oluyor veya kanlı mı oluyor?
Esra255 busraacarekici Çok düştü sayılmaz ama artık eskisi gibi yukarıda da değil. Ben ayırt edebildim. Akıntı peçeteye yapışıyor. Ama nişan böyle sümüksü kıvamda ve koyu sarı renkli peçeteyle sildiğinde geliyor. Yani ben de böyle oldu😊
NDK 37.haftadan önce ciger gelişimi tamamlanmıyor bebeklerin. Epey erken sizin için. Eğer doğum riskiniz varsa kesin ciğer geliştirici iğne vururlar. Bence sevinmek yerine iceride kalması için çaba gostermelisiniz, biraz riskli bir durum gibi geldi bana
Esra255 NDK Kontrollere gidiyorum canım. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. Nişan meselesi değişik bir olay. Kimisi nişan geldikten 2 hafta sonra doğum yapıyor kimisi de 3 gün sonra. Bazıları da 1 ay sonra. Sancına bağlı. Kimisinin nişanı geliyor ama normal doğum olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor yani
Feyzanur__ Busratkn benim de gelmedi ben de 36+6 günlüğüm 38 de doğurmak istiyorum 40 a kalmak istemiyorum
Esra255 Aselinannesi3 Sancılarım ara ara oluyor ama düzenli değil. Yalancı sancı diyor doktorum. Bir de biraz enfeksiyon var onunda ağrısı olabileceğini söyledi. Nst de çıkmıyor zaten sancı. Doktorumda her hafta çağırıyor artık. Kontrol altındayım bakalım şimdilik her şey yolunda
Busra986532 37+5 teyim akıntım 2 aydır yoğun. Ama kesenin suyu ideal. Nişanımda gelmedi merak ediyorum 🤪
Esra255 Busra986532 Benim de akıntım baştan beri var zaten. Çok şükür şuan bizim suyumuzda ideal. Şimdilik her şey yolunda. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 😍
sunset_momy Esra255 38+5 im sancıyı o yüzden soruyorum doğuma 9 gün kaldı ama bel ağrısı dışında bi şikayetim yok nişan felan da gelmedi