sumeyraks Bnde 39+ 3 gelen giden yok bel agrisi var hafif ama en son 1 cm açıklık vardi sancin olursa gel dediler ama henüz birşey yok
sevgul_96 39+6oldum 2 gün önce nişanım geldi ara ara sancılarda yokluyor ama düzenli değil 🤷🏻♀️ Beklemedeyim bende halla 😅
Esramumcu sevgul_96 hahaahhaha bende sancilar basladi çoktan da nişan gelmedi acıkma olunca geliyor herhalde 😅😅
kizannesiyimm 39 olmak üzereyiz. Bebek kanalda, ishalim var, sancım kasılmam var, ağrılarım var. Doktor bile bu kadar belirtiye rağmen nasıl açıklığın olmaz hayret dedi 🥲 gelmiyor inatla küçük hanım 🥲
Esramumcu kizannesiyimm bizimki 34. HFtada indi kanala hala bana misin demiyor gelmicem diye direniyor 😅😅😅
Azrasara Esramumcu biraz önce kucağımıza alalım İnşAllah ya geçmiyor artık vakit kavuşalım minnoşlarımıza 😍
sevgul_96 Esramumcu burayı yazdım sonra doğurdum 🙈 39+6 da ❤️ Allahım herkese yardım etsin 😇 çok kutsal birşey, çok değişik bir duygu 😇
kizannesiyimm Esramumcu ben babasına benzetiyorum bu konuda 😂 senin gibi inatçı olacak diyorum da benim de eşimden bir farkım yok 😂😂
kizannesiyimm Esramumcu o zaman işimiz var küçük hanımla 😂 ben 43 haftalık doğmuşum yani inşallah bana çekmez 😂
Esramumcu kizannesiyimm hey maşallah bebek biraz daha durunca kendi dışkısıni yiyormuş ondan brkletmiyorlar 41+olunca gel annem gel 😅😅😅