1Pamuk Leyla1938 çok ani hareket yapmayın çok yormayın kendinizi ağrıyınca ani kalkmayın 🤲🏻 doğana kadar böyle olcak büyük ihtimal 🥺
Leyla1938 1Pamuk aynen yorulunca oluyor galiba oğlum daha ufak hem ona bak ben hamilelik biraz zorlanıyorum galiba
Svilayy Nurdrby canım bende 34 haftalığım yaklaşık iki haftadır kaburgalarım batıyor acıyor oturamıyorum bile ara ara doktorum normal dedi bebek bu haftalarda midene kadar çıkar ve pozisyonundan kaynaklı acıtır dedi bir kaç haftaya da aşağıya inmeye başlar rahatlarsın demişti. Kaburga ağrıları acıları normal yani sadece ne yazık ki çok rahatsız ediyor 🥹
Nurdrby Svilayy teşekkür ederim doktora pazartesi gideceğim bu hafta çok batınca bı korktum hayırlısıyla bi mutlu sona ulaşsaydk 🥲
Onlyyou 1Pamuk ayrıntılınutrosanda her ikisi 5 mm dendi sonrasında da genişlik var diye ölçmüyorlar kestirip arıyor büyüdü mü küçüldüğü mm vermiyorlar amin inşaallah sizinki kaç mm
1Pamuk Onlyyou bizimki 16 mm şuan ama sizin ölçüleri isteyin vermiyorlar ilgilenmiyorlar diye bir şey mi var ya 😳 bunu sormak lazım ciddi bir şey
Usnac1995 Haftadayım kasılmalar var rahim ağzı azıcık kısalmış bebek baskı yapıyor dedi doktor yerleşmiş yerine. Umarım erkenden doğup gelmez. 😂Magnezyum alıyorum . Endişe korku heyecan sevinç hepsi bir arada
Onlyyou 1Pamuk inanın öyle devlete de gittim evet genişlik var diyor ama inanın ben dediğim için diyor bakayım ölçeyim yok özel doktorum da hep böyle
caglaolmeZ Nur79 32+5 canım benim de bel ağrısı karın ağrısı kasık ağrısı çabuk yorulma var kaburga batması da var hayırlısı ile zamanında gelirler inşallah
caglaolmeZ Nur79 evet bağlandım normal çıktı ama ağrılarım var ya , bebeğin hareketleri nasıl canım günlük
mucizeleriimm 32 +2 yoğun bir vajina agrisi, bebeklerden biri kanala indiği için çok fazla yürüyemiyorum. Dizlerim tutmuyor desem olacak günde 4lt şu içmeme rağmen suya doymuyorum sonucu wcden cikamama😁
Nur79 caglaolmeZ hareketli bir bebişim var benimde, ben ağrım olunca korkuyorum. Cinsiyeti ne bu arada benim kızım olucak inşallah canım
Nur79 mommysbrids nasıl bir ağrı sancı gibi mi Canım bir ilaç falan verdi mi doktor erken doğum olmaması için
mommysbrids Nur79 ben hissetmiyorum pek canim ama nst de 75-80 arasi bi sanci cikiyoe Benim sadece cok siddetli bir bel agrim var gebelik basindna beri cunku bel fıtığım var bieaz is yapinca ayakta fazla kalinca vs faha cok tetikliyor o kadar. Ilk kizimda surekli belden kasiklara vuran sancilqr hissederidm bebek bir yerde toplanir sertlesirdi vs o zamanda erken dogum riskim vardi progestan kullanirdim ve ciger gelistirici igne vurdurmustuk 32 haftalikken Cok sukue simdi bunda o kadar risk gormuyoe doktor
Nur79 caglaolmeZ bendede var canım ağrı Allah yardımcımız olsun inşallah zamanında doğar bebişlerimizi dua edelim🤲😊
-Bsra-26 Bende 33+4 teyim bebiş gelişimi önde gidiyor 2 hafta hareketlerim şimdiden çok zorlaştı. Halk arasındaki yel girmesi denilen ayağımın kasılması beni zorluyor.