Misssitare Nur79 Ayaklarım hemen şişiyor, bu ara beni zorluyor. Bebeğim bazen çok fazla baskı yapıyor ama sol tarafa yatınca daha rahatım. Kasılmalar arttı, adet sancısı gibi ağrılarım da oluyor. Bunada şükür yinede🌸
Frida099 Nur79 34. Haftam bitmek üzere, ayak tabanlarim ağrıyor,bir de çabuk yoruluyorum,çok karnım çıkmamasına rağmen göbekli olmak zormuş.
Pulika Nur79 bende 34 haftalık hamişim 2. Gebeliğim kızım olacak ama özellikle aksamları ya da gün içinde yorulunca inanılmaz leğen kemiği kalça kemiği ağrısı oluyo yürümekte cok zorlanıyorum ve gece uykusuzlukları başladı başka şikayetim yok ama doğum sonrası da nasıl düzen olacak çok merak ediyorum allah hepimize kolaylıklar versin 🙏🏻
Dilara71 33 haftaliğimmm ve kılo ve sıcaklar bel ağrısı beni mafedıyorr günler keşke hemen geçsede doğsa
Birminikcivciv Nur79 33 e girdim ama 32 dedi doktor. Altta doluluk var kasıklarımda bebeği hissediyorum. Bebek dönmüş ve biraz yerleşmiş. Resmen genitalde hissediyorum alta ağırlık var bel ağrıısıııı çokkkk genital kemiklerim çok ağrıyor. Bacaklarımı kapatınca karnım bacaklarıma değiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kasılmam da var
mommysbrids Nur79 kız bebek canim en son 30da gittim 1745 demişti doktor. Nst de sanci çıkıyor birde 29dan beri. Ilkini sezaryan dogurdum doktor bu biraz zayid oldugu icin 39-40a kadar bekletmek istiyoe ama nasip
Nur79 mommysbrids nasıl bir ağrı sancı gibi mi Canım bir ilaç falan verdi mi doktor erken doğum olmaması için
LisaveEdizinAnnesi 32+3 benimde, dün vajinada bi batma hissi vardı bugün yok, ama iki gündür de böyle karnımda bi anda bi sertleşme oluyor kaskatı kesiliyor karnım. (Sebebini anlamadım)
Pineapplee motherofcats 32.haftamda benimde bebis iki gün çok az hareket etmişti bi acile gidip nst çektirmiştim öyle rahatlamıştım 🙏🏻
Mrsacar Nur79 bende 32 haftamdayım bende de durum aynı. Her yerim şiş şiş dedikleri bu olsa gerek 😂😅 daha ne kadar şişebilirim diye merak içerisinde bekliyorum 😂
Pineapplee Nurdrby bende karnımın sol tarafında biseyler batiyormus gibi hissediyorum 🤦🏻♀️ Muhtemelen minik kollari 🥲 kaburgalarımıza batanda minik ayakları sanırım
1Pamuk Nur79 yrogunluk bacak ağrısı vajina ağrısı yataken dönerken oluyor genelde bide kalkarken ayağa foktor normal dedi 32 .haftam benim ve gece lavaboya kalkamayip sonra karnımda ağrı hissediyorum maalesef nazende 10 kez kalkıyorum 😔mide yanması mide bulantılarım devam ediyor doktor ne kadar bulantı olmaz artık desede maalesef bide bazen kaskatı kesiliyor bir bölgede toplanıp buda normal dedi doktor ama benim bebeğimin bobreklerinde büyüme var onun için çok üzülüyorum düşünmeden edemiyorum dua edeniniz olursa çok mutlu olurum 😔🙏🏻
Leyla1938 1Pamuk benimde aşırı vajina ağrım oluyor yatarken dönerken dediğiniz hibi bu beni zorluyor bacaklarımı açıp kaparken bile vajinada dudaklarda o pelvik kemiklerinde ağrı hissediyorum. İkinci olunca benim oğlum uyku problemi var ayağımda sallamak zorunda kalıyorum acaba ondan mı çok yoruluyorum bilmiyorum ilk doğumda alttan dikiş ağrılı çok çektim yine dikiş yerim mi sanciyor bı turlu anlayamadim
Majun 1Pamuk benim de genişleme var 😢 inşallah sağlıkla doğarlar 32. Haftam bitti bel ağrısı ve sıcaktan hiç rahat uyuyamıyorum ya doğasıya kadar napicaz bilmem
1Pamuk Onlyyou Allah razı olsun inşallah sizinkine de şifa versin sağlıkla alalım kucağımıza 🥺😔🙏🏻 sizin bebişiniz kaç mm böbreği
1Pamuk Leyla1938 çok ani hareket yapmayın çok yormayın kendinizi ağrıyınca ani kalkmayın 🤲🏻 doğana kadar böyle olcak büyük ihtimal 🥺
Onlyyou 1Pamuk ayrıntılınutrosanda her ikisi 5 mm dendi sonrasında da genişlik var diye ölçmüyorlar kestirip arıyor büyüdü mü küçüldüğü mm vermiyorlar amin inşaallah sizinki kaç mm
Melegimin_annesi Nur79 32+5 Bende aynı durumdayım yalancı kasılmalar çok fazla oluyor belim kopucak sanki ağrıdan