Gmzbiri Bussy_ çukurambar koru ya gidiyorum. Memnunuz doğum paketi almıştık başta şu an 36+5 haftalık hamileyim.
2022bebeki Bussy_ Muayene ücretlerini bilmiyorum biz paket alali 4 ay oluyor 600 liraydi isterseniz kliniği arayip öğrenebilirsiniz. Paket çok daha avantajlı sınırsız muayene, doğum, tarama,kan testleri falan içinde
Anne1010 Bussy_ klinik çankaya da ama şuan güncel fiyatı bilmiyorum. Ama en güzel avantaj doğuma kadar zam gelmiş olsada siz başladığınız fiyatta kalıyosunuz. Aa hadi zam yapıyım diye bi durumla karşılaşmadım ben.
Mlktnc Bussy_ biz de Etimesguttayız. Sincan Koru hastanesi kadriye çiçekli’ye gidiyoruz. Tavsiye ederim ☺
KkubraOz Bussy_ medical park batıkentte gidiyorum bende oranın doktorları da çok iyi. Bende sincan tarafında oturuyorum o yüzden yakın hastanelere bakmıştım burdan 10-15 dk arası sürüyor mesafe olarak. Ben perinatologta takipliyim orda ama normal kadın doğum doktorları da çok iyi burcu kısa filan var bakabilirsin
Gamzeliiiii Bussy_ Güler kliniğe gidiyorum doktorum ve çalışanları oldukça çok iyiler.. telefonla hemen ulaşabiliyorsunuz benim için bu çok önemliydi biz hastane olarak Koru ile anlaştık.
Eylb_ Merhaba, Eryaman Hastanesi Nida hocaya gidiyorum hamilelik öncesi rutin muayenelerimde de gidiyordum ve memnundum tavsiye ederim.