kuzucumoglum Kizlar oksapar iğneyi belli bir kutudan sonrasini rapor yazilinca devlet karşılıyor mu karsiliyorsa ne kadarını eczane 45 kutuya bugün 900 TL fark çıkardı çok fazla geldi sanki bana eşimin özel sağlık sigortası var birde
Cigdemalp kuzucumoglum canım ona rapor çıkartıyorlar ücretsiz alıyorsun para vermeyin sakın ben enox marka kullanıyorum o daha rahat oluyor benim için 9 aydır hiç para vermedim
Melekannesi42 kuzucumoglum kutuda kaç tane var canım bana 60 kutu yazıyor doktorum içinde iki tane var ve günde iki sefer yapıyorum yani 60 kutu iki ay yetiyor en son bir ay önce aldım 670₺ tuttu rapor olunca istediğin kadar yazılıyor diye biliyorum
kuzucumoglum Cigdemalp rapor olmasına rağmen bugün o fiyatı eşim ödemiş karşılamıyormus diyor bende şaşırdım
Melekannesi42 Cigdemalp enox depolarda yok diyorlar kaç eczane gezdim hepsi yok dedi normalde rapor enox diyerek çıkıyor eczacımda söyledi enox olsa para ödemezsin ama yok diyor🙄
Bbbbnn kuzucumoglum canım iğne yemimi yazıldı yani rapor yeni çıktıysa sisteme yansımıyor bende işk kutumu rapor çıktıpı gün 45 liraya almıştım sonra başka eczaneyi aradım bittiğinde raporumuz işlenmemiş dedi aile hekimine girip tekrar yazdırmıştım devlet ödüyor raporlu olunca
Nazendehanim kuzucumoglum raporun karşılaması için sistemde kayıtlı olan bazı hastalıkların olması lazım ya da raporunuzdaki ibareyle ilgili olan bir şey ,bize eczane böyle bilgi verdi kutusunu 60 liraya alıyoruz . Raporlu fiyat ama raporlu olup ücret ödemeden alanlar da var
kuzucumoglum Bbbbnn sanırım rapor yeni çıkmış yani önceden de aldık böyle sorun yaşamadık bugün eczacı karşılamıyor dedi cikti dediğinz gibi belki sisteme yansımamis olabilr
kuzucumoglum Deemetibostnci almış canım eşim bugün 45 kutu daha kutularimda var sağolsun tanıdık 6000 lik enox verdi eşinden kalanlari oksaparla aynıdır diye düşünüyorum
Asli_3550 Deemetibostnci merhaba 4000 lik se ve kullanmıyorsanız ben alabilirim aslında. Bir kutuda 10 tane olması lazım.
Paw kuzucumoglum rapor olmasa da reçeteli olduğu sürece karşılıyo aslında sgk özel sigortadan ötürü çıkmış olabilir bence ücret
Cigdemalp AngeL- ilk kutuyu para ile aldım ama sonra dokturum direk rapor yazdı bittikçe hastanede yada sağlık ocağında yazdırdık bi araştırın bence derim çünkü ucuz değil
Paw AngeL- doktor hamilelik boyunca kullanacaksınız diyosa rapor çıkarıyo hemen aslında neden çıkarmadıklarını söylediler mi?
kuzucumoglum AngeL- vala canım bilmiyorum dün eşim rapor yazıldı dedi bende raporlu olunca neden bu kadar ödedik dedim oda bende anlamadım dedi
Melekannesi42 AngeL- benim raporumu kalp damar cerrahi direkt çıkardı ben söylemeden çünkü pulmoner emboli geçirmiştim
AngeL- Paw ben devlete gitmiyorum özel kliniği var doktorumun o yüzden bişey yapamıyo. Devlette olmadığım için sanırım dahiliye ve kadın doğum uzmanına dedik ama yazan olmadı raporu
kuzucumoglum Cigdemalp fişi getirmis oksapar 900 TL diye bizde hiç birşey anlamadık daha önce aldık böyle fiyat odemedik eşimde diyor acaba kutu fazlaydida o yüzden mi böyle ödedik o an birşey soramadım saskinligimdan ödedim diyor
Paw AngeL- ben de özele gidiyorum aslında ama hastane tabi şahsi klinik değil. Özelde kadın doğum doktoruna giderseniz çok rahatlıkla çıkarabilirsiniz bence
Paw Asasasas bugün tekrar yazdırdım ben ilaç 90 kutu, 450 lira ödedim. Ama başka bir eczane 30 kutusuna 900 küsür istedi. Eczaneden de kaynaklı olabilir sizin sorun 😔