Fatmanursemiz Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüm vardı kese içinde bebek gözüktü doktor kalbi atıyor dedi ama bize dinletmedi 15 gün sonra gelin size de dinleticem dedi. Dinletmemesinin sebebi ne acaba bende biraz korktum bi sorun mu var acaba diye?
Tombikis96 Fatmanursemiz henüz küçük oldukları için zararlı olabiliyormuş bende daha bugün dinledim canım 7 haftalıkken gitmiştim en son şimdi 12 haftalık olduk 🥰sağlıklıysa bence geç olsun güç olmasın
arirangg Fatmanursemiz Benzeri bugün başıma geldi. Doktor kese içinde bebek var ama kalp atışı duyulmuyor dedi. Başka bir ultrason cihazına gönderdi beni. Orada kalp atışının olduğu söylendi. Ama dinletmediler. Doktor da 10 gün sonra tekrar çağırdı.
Gizeem45 Fatmanursemiz 6+5 te bizde kalbinin atışını gördük dinleyebilir miyiz dediğimde daha çok kücük rahatsız etmiş oluruz demisti sonradan bir yerde okumustum ultrason cihazının ısı göndermesiyle alakalıymış 😊
Meryy69 Fatmanursemiz cihazlar algılamıyor canım dah ayeni atmaya başladığı için zaten az az atıyor 2 haftaya güzel güzel duyarsın annesi
Melismelo Ilk haftalar zaten pek dinletmiyolar yani çok çok kısa zararlı olabiliyor diye duymuşdum yani korkmayın, banda dinletmemişdi ama eliyle göstermişdi ve orda birşey atıyordu gercekten 🥰
Tombikis96 Fatmanursemiz ne demek benim üçüncü hamileliğim ikincisi boş gebelikti o yüzden daha bi başka heycan ve korkum vardı hatta doktor ilk hamileliğin mi Bune heycan demişti 😂insan bi umut bekliyoro küçük kalbin atışını 🥰kalbinizi ferah tutun
serdemgunes Fatmanursemiz ekranda zaten kalbinin attığı görünüyor görmedeniz mi kalbinin hareketini bana da 16.haftadan sonra dinleticem demişti doktordan doktora değişiyor
serdemgunes Fatmanursemiz mutlaka görünüyordur içinizi ferah tutun o heyecanla siz görmemiş olabilirsiniz zaten dopplerin kalp ritmini bozduğu söyleniyor doktor sesi açsa bile saniyelik sürüyor sağlıkla gelsin inşallah
Nujinkanat serdemgunes Ben dinleyemedim bile bana direk kürtaj dedi özele gittim oda haftaya çağırdı😢😢 6 haftalık 2 günlük dedi devlet dün gittim özel de bugün 6 haftalık 2 günlük dedi bir gün geçti aradan 3 gün olması gerekmiyor mu🥺
Fatmanursemiz Nujinkanat kürtaj olmadan özelin çağırdığı zaman özele de gidin kalp atışı bazen geç de duyulabiliyormuş öyle okumuştum