88h99 Blodreina_ zofer tek bana iyi geldi hala 3 4 günde bir serumunu kullanıyorum tabi doktorunuza danışın başka çaresi yok bence
Cansu355 Blodreina_ 13.haftamdayim hala gecmedi tuzlu kraker yiyorum surekli basla biseyde kesmiyor. Tatlilardan uzak durun onlar daha cok tetikliyo bulantiyi yani bende oyle oluyor
Nursemablk Blodreina_ Prilam ilacını günde 2 kere kullanıyordum anca o şekilde kendimi topluyordum bu aralar iyiyim inşallah artık geçmiştir bulantılarım diye dua ediyorum. İnşallah en kısa süre de atlatırsın canım, çok zor bi durum gerçekten 😑😑
Tuanakuzey Ayyy o bulantilar benide maf ediyor 30 haftalik olduk mide bulantısı hala devam ediyor ilk gebelegim çok güzel gecmisdi bu ikinci beni maf etdi
Blodreina_ Tuanakuzey ayy sorma bende mahvoldum daha önce bir düşük yaşamıştım ondada bulantı vardı bundada var çaresizlik insanı öldürüyo🥺🥺
Blodreina_ Cansu355 evet bende dondurma nutella hastasıyım onlar daha çok bulandırıyor gittim bir kutu çubuk kraker aldım 🥺
Nursemablk Esoli böyle bir şey yok arkadaşlar, ben sabah akşam, gece gündüz durmaksızın hap kullanmama rağmen bazen geçmediği oluyordu ama bebeğim erkek 🤗🤗
Cansu355 Esoli Kiz bebekler daha cok bulanti mide yanmasi yaparmis. İnanmamistim ben buna ama kendimde yasayinca dogruymus dedim☺️
Blodreina_ Cansu355 öyle mii bilmiyordum hayırlısı olsun yaa kız olursada çok mutlu olurum sağlıkla inşallah 😍