Kubrakl seyma9188 ah benimle aynı durumda birini görmek 🥲 bende 4 kg verdim 21. Haftadayım 2 kg anca alabildim ve kusmalarım bi türlü geçmedi mide yanmalarım devam ediyor doktor bebek gayet iyi desede endişeleniyorum
Sude01 Kbrsuzen Valla kizlar Masallahiniz var Sanirim sorunlu Hamilelik geçiren Tek benim çünkü 6.Aya kadar 5 kilo vermisim şuan 33+5haftalik hamileyim aşağı yukari 3 4 kilo almisimdir 😂
Misssitare Sude01 hahaha😅 bazıları 30 haftalığım hiç kilo almadım diyor. İlk fırsatta doktoruma sorucam böyle bir şey mümkün mü diye😅
__dilce__ Misssitare ayın 13 ünde sezaryen olcam az kaldı o yüzden hiç kasmıyorum.bir iki kilo daha alsam dert değil.
Tugce92 BuseS-T bende 11. Haftadayım kusmam bulantım olmadıgı icin hominigırtlak yiyorum tartılmadım ama galiba 5-6 kg aldım 🤣🤣🤣🫣🫣🫣🫣
BuseS-T Tugce92 ben çok istifra ediyorum canim istahimda pek acik degil resmen agzimin tadi yok yoksa deliler gibi yerdimm bende 😂
Symkrks89 Eminecalk1 Şu an kaç oldunuz ben de alamıyorum 38 kıloyum:( yiyemiyorum ki nasıl alicam. Siz yemeye mi başladınız öyle mi kilo aldınız?
Bebegim6636 Misssitare sor ben bugün kontrole gitim dedim bebek sağlıklı kilo alıyorsa anne almaz bebek alır ben 31+6 61 kiloda hamile kaldım şimdi 66 kiliyom
Misssitare __dilce__ bende dert etmiyorum biraz bana kalsın istiyorum ama kolay kilo veren bi yapım var malesef. Rabbim sürecinizi kolaytırsın inşallah. Benim doğum eylül sonu gibi görünüyor nasip olursa😊
Bilgekpn 31+4 haftalık hamileyim 16 kilo aldım hala kilo almaya da zorluyorum 40 kilo ile hamile kaldım ve hiç kilo alamıyordum bu benim için bi mucize 😃😃 şuan 56 kiloyum 65 i zorluyorum inşallah olacak
Misssitare Bebegim6636 anlamadığım bebek,rahim, su, göğüslerdeki doluluk derken biraz ağırlık olması gerek. Bu yüzden hiç almadım deyince şaşırıyorum. Önce bebişin sağlığı tabi
Balrengii Bebegim6636 Bebegim6636 uygulama bile söylüyor bu haftalarda 8 10 kilo almış olabilirsiniz diye, çok kilo alan ammeler biliyorum bebekleri sağlıklı, bu bilgiyi nerde okudunuz acaba :)