Bebitooo Arkadaşımın 34 ilk günü kanama sonucu erken doğdu ona iki doz vurdular sanırım ama 2 buçuk hafta kaldı 2 kiloyken verdiler
Dilaraalin Kavakyellerihercai ben 🤗 benim bebeğim de solunum sıkıntısından 18 gün kaldı küvezde çok şükür şuan iki buçuk aylık herşey Yolunda ilerliyor 🤗🤗 Zor süreçler ama hepsi geçiyor hiç üzülmeyin umarım hemencecik kavuşursunuz yavrunuzla 🙏🤗
Dilaraalin Kavakyellerihercai 34 haftalık yaptım bende . Her günüm ağlamakla geçti ne yalan söyleyeyim kulağım telefonda hep haber bekledim çünkü benim bebeğimin durumunu riskli demişlerdi Allah’ıma şükürler olsun geçti gitti 🙏 Allah yardımcınız olsun 🤲
QUEEN088 Kavakyellerihercai 2450 qram doğdu 2300 düştü.ama ben 32 haftadan çiger geliştirici yaptirmışdım 1 hafta kaldı.Emme refleksi gelişmemişti.Ama en çok anasütü göndermeğe devam et .Bence çok büyük yardımcı oluyor
smallbaby Kavakyellerihercai benim kızımda 7 buçuk aylık doğmuştu ama kilosu iyiydi hemencecik emmeye başlamıştı rabbimin hikmeti işte 6 gün küvözde kaldı çıktı inşallah senin yavrumda tez toparlarda kucağına gelir🤲🏻
Dilaraalin Kavakyellerihercai solunum sıkıntısından dolayı entube edildi baya baya solunum sıkıntısı vardı ya tıp fakültesine falan sevk edildi ciğer geliştirici iğne de vurulmuştum ayrıca ama yinede solunum sıkıntısı çekmişti 😐 geçti gitti Allah’ıma şükürler olsun 🙏
Fatmayagmurece Kavakyellerihercai benim.kizim 34+5 de dünyaya geldi bı gün önce ciğer geliştirici vuruldu ertesi gün doğuma girdim. 3 kilo doğdu 2800 kere düştü. 7 gün kuvezde yattı 8 9 günlerde beraber uyum odasında kaldık çok şükür şuanda 16 aylık kardeşini bekliyoruz onun da erken doğum riski var 🤭🙏
Kavakyellerihercai Fatmayagmurece ne sıkıntısı vardı peki solunum sıkıntısı mı inşallah bizimkide sağlıkla çıkar onu orda bırakıp çıkınca çok kötü oluyorum emme refklexi daha gelişmemiş diyorlar 😔
Fatmayagmurece Kavakyellerihercai solunum sıkıntısı da var dediler bide ağzına bu doktor elliklerinden şişirip vermişler emme refleksi gelişsin diye çıkar inşallah merak etme ciğer geliştirici olmuş muydun