Kavakyellerihercai 34 haftalık bebeğin plesetadan ayrılması sonucu erken doğum yaptım bebeğim solunum güçlüğünden kuvözde bu haftalarda doğum yapıp bebek ne kadar kaldı kuvözde çok endişeliyim yardımcı olacak annelerim var mı
KubraKaranKaya Kavakyellerihercai öncelikle Allah kavuştursun. Görüncemde aynı şekilde doğum yaptı 1 ay kaldı . Çocuk emmeye başlayınca çıkardılar
Birminikcivciv Kavakyellerihercai önceden ciğer geliştirici yaptılar mı ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kavakyellerihercai Birminikcivciv acil doğum olacaktı kalp atışları zayıfladı ameliyata girmeden bir doz vurdular ne kadar etkili oldu bilmiyorum😔
Biricikoglumm68 Kavakyellerihercai plesentadan ayrıldığını nasıl anladınız acaba tesadüf kontrolünüz mü vardı yoksa bi belirti mi verdi
Kavakyellerihercai Biricikoglumm68 normalde plasentadan ayrılınca belirti vermezmiş ama RABBİM büyük kanamam oldu. Öyle anladık
Zuzuu86 Kızımda aynı sekılde doğdu 35. Haftanın son günüydü yanı 2 haftayı doldurdu 3. Hafta ortası çıkmıştı doktor rahat nefes alıp senı emerse cıkarıcaz demıstı çok şükür o gün çıkmıştık
Zuzuu86 Kavakyellerihercai 35+7 de 1.900 gr doğmuştu 2.300 le çıkmıştı yanı 11 sene oldu doktor eğer rahat nefes alıp emerse cıkarcaz demıstı yanı kıloyla ilgili bısey soylemedı çok da net hatırlamıyorum ama.. rabbim yardımcınız olsun korkmayın anlıyorum üzüntünüzü ama geçicek bi durum inşallah 🙏🏻
Zuzuu86 Kavakyellerihercai yanı ben sütümü sağıp götürüyorum onu bırakıp eve gelmek orda.. cok canım yanardı ama dedıgım gibi cok şükür gecıcek bı durum sen ferah tut ıcını sütün kesilir üzüntüden Allah korusun
Serapppp61 Akrabam 34 haftasında doğum yaptı. Aynı solunumda sıkıntı vardı 12 gün kuvezde kaldı ama onun avantajı hamile iken ciğer geliştirici iğne yaptirmasiydi. Onu yaptirmasa daha fazla kalırdi.