Sengulenes Sevgili hamişlerrr, saçlarını boyatan var mıı acabaa? Birde bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz🤷🏼♀️
eylulicten Sengulenes doktorum onermedi beyazlarima ragmen bende boyatmadim 80 gun kalmis surda boyatmam diye dusunuyorum. Sacimi keseyim dedim doktor ona da izin vermedi vitamin saca gidecek bebege gitmez dedi. Oyle bekliyorum 😂
Kleopatra- Sengulenes Ben boyattım. Ama kafama göre değil de doktoruma sorarak hareket ettim. Diplerine vurmadan yaptırabilirsin dedi. Bende öyle deyince ombre yaptırma kararı aldım ve iyiki yaptırmışım. Şükür bir sorun da olmadı yani.
Ysmndnz Sengulenes benim doktorum hiç bir sıkıntı görmedi 2 ayda bir dip boya artırıyorum ve kestiriyorum 36 haftayı bitirdim çok sukur
Sengulenes eylulicten aaaa saçta mı kestiremicess😫 bnim daha 12 hafta bitiyo ancak beyazlarım aldı başını gidiyo boyatamıcaksam keserim diye düşünmüştüm 🤔😏
Sengulenes HavvaSonmez03 giden gitmiştir gittiği gün birmiştir 😂😂 bence hemen bişi olmaz ilk zamanlar defonuzdan besleniyomuş bebekler. Daha kestirmeyin olur biter o zaman bence 😊
eylulicten HavvaSonmez03 ilk hafta onemli degil vitamin ekstra zaten doktorunuz verecek. Ben ne boyatmistim ne kestirmistim bileydim hamile olacagimi kestirirdim 😂
Sengulenes Ysmndnz hadi bakalımmmm buyrun burdan yakın 🤔 her uzman başka bişi söylüyor nasıl karar vercez. Siz bitkisel boya filen mi kullanıyorsunuz ?kimsallar bebeğe geçmesin diye bişi önerdiler mi mesela
yozgey Sengulenes haftaya bende doktoruma soracağım. Onay verirse boyatmayı düşünüyorum. Aylardır boyatmadığım için saçlar leşşşş durumda 🤦🏻♀️
2Meyve- Sengulenes gebeydim haberim yoktu boyattım . İlk hamileligimde de saçımı kestirmistim ..ben hurafe ve böyle batıl inançlara inanmıyorum 😅
Sengulenes 2Meyve- vücudumuza aldımız kimyasallar bebeğin gelişimini etkiliyorya e boyada da var bi dünya kimyasal O yüzden emin olamıyoruz. Bitkisel boyalar diye geçenler var onlardamı böyle olur bilemiyorum işte