Kızlar selam. İzmirde hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz? Doğum ücretleri ne kadar bana bi yardimci olursaniz cok sevinirim. Ben özel kliniğe gidiyorumda doktor sadece kendisi icin aşırı yüksek fiyat istiyor ve kafam cok karıştı benim..
İZMİR DOĞUM ÜCRETLERİ VE DOKTOR
Seyhans35 özel klinikler baya istiyor diğer özel hastaneleri aradığımda telefondan doğum ücreti söylemiyorlar muayeneye geldiğinizde Doktorunuz belirliyor diyor bende baya kararsızım ama en az 6500 den falan başlıyor
BusraBerktas
Evet bende hastaneleri arıyorum fiyat vermiyorlar maalesef. Doktorum özel bi hastaneyle anlaşmalı ama masallah hastaneden daha cok para istiyor kadın. 34. Haftaya girdim doktor değiştirmelimiyim hic bilmiyorum 😟 siz hangi doktora gidiyorsunuz?
BusraBerktas
Yani şöyle söyliyim doktor+ hastane ücreti toplamda 13 milyara geliyor şaka gibi. Ve 1 ay içinde doktorum kendine kafasına gore 2 kat zam yapmış
Araştıran ve hastanelerle görüşen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim ben de 🙏
Beyazinciii
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Seymaymn
Yaa cok iyiymis sizin ayda 1. Benim doktor bayraklı lider centroda. Yalnizca 14 gün ücretsiz muayne maalesef..
Dnz35
Yani 7 bin olsa yine yine. Doktordan memnunmusunuz peki?
Seyhans35 ben şimdi daha keseyi kalp atışını göreceğiz diye foçaya gittim. Karşıyakaya yakın oturuyoruz. Ama doğumu ve önemli muayeneleri özelde düşünüyorum inşallah
Foçaya da daha evvel bi muayeneye gitmiştim doktor hanımların ikisi de çok ilgiliydi sağolsunlar ama doğum için olmaz çok imkanı yok gibiydi
Beyazinciii
Anladim, fiyatlar almis başıni gidiyor. Benimde doğuma 1 ay kaldi. Umarim 20 bin olmaz dogurana kadar
Seyhans35 izmir normalden de pahalı zaten allah yardımcımız olsun. Özel sigorta ile hamile kalmak gerek ya bir dahakine aklınızda olsun inşallah. Benim var da sorun çıkma ihtimali yüksek
Ben normalde özel klinikte takipteyim tüp beneği orada yaptığım için. Ama tamamlayıcı sağlık sigortam var doğum paketli o yüzden paketten yararlanmak için karataşta yapacağım. Medicanada yapacaktım orayıda karşılıyor ama medicana çok kalabalık hiç memnun kalmadım kontrollerde. Karataştaki Ufuk Atlıhan hoca mükemmel onunla 2 hafta sonra doğuracağım. Özel muayeneye gittiğim doktorum Bahar Selda Doğan tüp bebek doktorum 6000 tlye geliyor sizin istediğiniz hastaneye
- Düzenlendi
Doktorum ozelde dogum icin kendisi 7.500 tl alacak, dogumu ya Medicalde ya Tinaztepe Galende yapiyorum dedi ve secimi bizi birakti. Bizde Medical Pointi (eski adiyla Medical Park) sectik evime cok yakin oldugu icin. Dogum, ameliyathane ve oda ücreti (24 saat kaliniyormus sadece) 493 Euro saka gibi TL bile degil. Yani 9 bine yakin. Organizasyon ve fotograf cekimi paketlerini hesaba katmiyorum bile. Disardan yasakmis anlasmali olduklari firmalari secmek zorunlulugu var. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.
16 Bin 500 TL toplamda.
Organizasyon ve fotograf cekimiyle 22 bini buluyor.
Seyhans35 doktorunuz kim ? Mehmet bey mi
Özel muayenehaneye gidiyorum alsancakta 350 TL ücreti bı aliyor bı almiyor.dogum karatasta ama henüz ücret konuşmadık