Arkadaşlar selam. 6+1 deyken gitmiştik sadece kesemiz göründü inşallah salı günü 7 olacağız ve tekrar randevumuz var kalbini ve bebeğimizi görürüz. Sorum şu benim son 3-4 gündür mide bulantım çok arttı hatta kusuyorum yani eskiden yoktu şuan var. Göğüslerim de çok acıyor özellikte yatıp kalkarken ama ben hiç öyle herkes gibi sık idrara çıkmıyorum sizce bu bi sorun mu yani çok su içersem çıkıyorum ama o da herkes de öle olur ztn
Sık idrara çıkmama
kizbebekannesii 6+1 de bnde cıkmıyodum idrara sık.bebek minik şuan hashas kdr cnk.13+4 üz suan wc den cıkamıyorum 🙈
Myhoney ay canım ya sen çok yaşa emi valla bu internette forum okurken deliricem diyorum nasıl çıkıyor insanlar sık sık bebek büyüdükçe belki baskıdan olabilir dediğin gibi ama bakıyorum küçücük hamişler çıkıyoruz diyor ben de korktum okuyunca dedim neden ben çıkmıyorum. neyse şükür o zaman 😊
Senin zamanında bende hic cıkmıyodum canım yani normsl bir sekilde cikiyodum ama bulantılarım cok oldu bulantı ilacı almadan duramadım hic 22+1 oldum hala sabahlari 1 kere kusuyorum oyle ilac iciyorum o tutuyo beni
kizbebekannesii herkesin gebeliği farklı bn iki gebeliğimdede tuvalette sabahı sabah ediyorum mide bulantı yok ama iştahsızım böyle şeyleri takma kafana 😊
Keşke bende öyle olsam dk başı wc deyim bıktım artık gece uykusundan kalkıp gitmek dışarı çıktığında sürekli wc aramak berbat bir duygu 😶
kizbebekannesii bnde 30lu haftalarima gelene kadar sık çıkmiyordum. 30dan snra klozette uyucam diye korkar oldum 🤰🌒
Herkesinki farklı hiç hamile gibi değilşm ben mesela hiç bulantı aserme tiksinti yorgunluk hiç biri yok.bitek belim ağrıyo cok ayakta durursam okdr bide wc deyin sürekli.
kizbebekannesii daha çok çok küçük daha sık sık idrara çıkmazsın ki kalp atışlarını bile duymamışsın canım bu arada bulantılar kalbinin atmaya başladığının bi işareti tabi bu herkeste böyle olmuyor ama genelde kalp atmaya başlayınca bulantı başlıyor☺️ Miniğin biraz daha büyüsünde sen gör idrara çıkmayı şuan daha olmaz 😊😊
Ebalp anladım canım demek ki normalmişim 🙄☺️
mbrracnr aynen canım işte insan zor bulunca herhalde buldumcuk oluyor benim gibi buluttan nem kapıyorum 😁
Eymenikoo ya dogru halimize şükür o zaman ya ben sağlıksız bi durum sanıp endişelenmiştim
Tosbik ay kıyamam tez vakitte bitecek inşallah bu sefer de gece uyuyamama başka sebepten olacak 😂
Myhoney anladım canım bel ağrısı bende de var ayaktayken ama bulantım var ya başka çok değildi de bi kaç gündür baya fena ama herkesi farklı işte kimisi 9 ay adam akıllı belirti yaşamadan doğuruyor
Elvinannesi biliyor musun sen farkında olmadan 1 haftadır beni en çok mutlu eden mesajı yazdın ❤️ Rabbim seni de mutlu etsin inşallah canım. İnşaşlah öyledir çünkü gerçekten geçen hafta çok iyiydim ama bu hafta baya fenayım hele uyandıktan sonra ve kahvaltı zulüm gibi doktor da beslen dedi vitamin falan verdi zorluyordum kaç gündğr bütün gün bulanıyordu bugun zorladım ama zorlayınca kustum daha da bıraktım yediğim kadar olsun dedim artık
kizbebekannesii o haftalarda bende cikmiyordum sonra baslamisti 4 5 aylikken
kizbebekannesii güzel duan için Allah razı olsun aminnn. Bende kesi gördüm bi hafta sonra ağzımda bi acılık midede bi bulantı ama herkes gibi koşarak gidip kusma yok çok rahatsız olursam bulantıdan gidip kendim zorla çıkarıyordum ve o hafta kalp atışlarını duyduk çok şükür ve bi yerde okumuştum gelbelikte bulantı kalp atışlarıyla başlarmış bazen diye inşallah duyarsın o güzel sesi 😊 haber et buradan bize 😉 dualarım sizinle. 🤗🤗
kizbebekannesii canım bende zor buldum sayılır anlıyorum seni
kizbebekannesii bu günlerinin kiymetini bil derim 😍
Ben 31. Haftadayım hala çok sık tuvalet ihtiyacım yok günde 3-4 sefer yani 3 litre içsem de bu sayı en fazla 5 oluyor. Belki de benim endişelenmem lazımdır 😂