030323-brck Kızlar aksama menüde ne var BN hala bulamadım kayınvalidem köydeydi 3 gündür onlar da geldi neler yapsam aksama bana da fikir olsun ŞİMDİDEN HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN
Minigim38 030323-brck hic ayaga bile kalkacak halim yok cok halsizim bayılacak gibiyim artık esim ne yaparsa onu yiyecez
kizannesiyimm Hamburger ve patates yapcam. Günlerdir canım çekiyordu artık yeter bugün yapayım dedim 😂
kahvesever__ 030323-brck bende sarmadım canım dolapta vardı onu çıkardım oğlum var 4 aylık onunla asla saramam ki asla durmuyor yakın olsaydık sana da verirdim hakkını helal et canın istediği 🥰🥰
030323-brck kahvesever__ helal olsun olur mu öyle şey bunu erinmeden oturup saatlerce saran kadınlara hayranım zaten biri de annem 3 saat sar deseler zevkle sarar
strawbery 030323-brck tarhana corbasi guvecte turlu pirinc pilavi birde salata yapicam tabi halim kalirsa😄
kahvesever__ 030323-brck hamileyken bende çok sardım doğumdan sonra kolaylık olsun diye de oda hiç güzel olmuyor dolapta bekletmek
Canpolat 030323-brck Bende çok severim sarma sarmayı bir oturuşta tencere tencere sararım 😀Eşim bir oturuşta koca yarım tencere bitiriyor çünkü 😀 O yüzden bu sene baya bi tencere sarıp atıcam dolaba 😀