Evremanne Nesoo gecelik doğum sonrası iyi oluyor tuvalet de falan malum kanamada oluyor olaki sezeryan durumunda karnı sıkmaz
EmelBG Evremanne Güpürlü tarzı hoşlanmıyorsan pentiden alabilirsin canım indirimde sanırım bu sıralarda düğmeli takımlar felan var gayet rahat .Pamuklu takımları var gayet hoşlar .Oysha var birde fiyatları yüksek oranın fakat .
mervealif Evremanne istanbulda yaşıyorsanız eminönüne bir bakın derim . Çok uyguna güzel takımlar var
EmelBG Evremanne İç çamaşır dersende pentide var yine ben emzirme südyeni sevmiyorum almadım onun yerine yumuşak sporcu südyeni şeklinde olanlar yada bralet aldım .Balensizlerde iş görüyor göz atabilirsin 🎀
svmeybgl Neslihan16 bende gerçekten ablamdan bir gecelik aldım aynı dediğiniz gibi benim de Ocak onun da Ocak’tı bir de kendim yedek gecelik pijama takımı alırım yeter
Melisa07 Evremanne benim Doğuma 20 gün kaldığı için ben geceliği kısa , sabahlığı ve pijama takımımı uzun kollu aldım. Dilersen sen de öyle yap . Mevsim kış da olsa her yer kalorifer darlanırsın en olmadı sabahlığı takarsın üstüne ya da bulunduğun yere göre al canım şartlarını bilmiyorum ben antalyadayım o yüzden öyle yaptım.
Mucizeveannesi Evremanne ben dagi den aldım netten bakabilirsin sepette /20indirimle sabahlık gecelik 120-130 civarı ama gerçekten kaliteli ürünler
MASALMYRA Evremanne dogum ne zaman? Terlik tac setini kendim yapiyorum,sabahlikli pijama takimimi sahinlerden aldim,3 lu takim bandanasi da var pembis:))140 tlye...lohusa sepeti cok pahali,gidip 200 tl falan vermeyin.
Evremanne MASALMYRA şubatta doğumum ama gidip bişey alamıyorum mesela dün gece yine kanamam oldu sabaha kadar gözüme uyku girmedi ağlamaktan anca internetten bakabilirim bundan sonra sürekli yatış
Harunnisa Evremanne haftaya a101 e geliyor sabirim pijama takimi mikky fareli günlük birsey ama uygun derseniz fiyatı 25 tl idi ben klasiklerden hoslanmiyorum benim hpsuma gitti ki birtek dogumlarda pijama giyiyorum yaz kis ben uzun gecelik giyemem bir kere icin 150-200 vermek cok abes
Hafizeipek Kaç gece giyceksiniz de 300-400 TL para harcıyosunuz ki kızlar geceliğe ? LCW den 25 TL ye aldım ben 😂😂😂
Harunnisa Hafizeipek suan bende lc waikiki ye bakiyprdum gayet uygun fiyatlari var 35 tlye buldum ben cok guzeller
mucizemizibekliyoruzz Evremanne e bebek web sitesinden 55 tl ye sabahlıklı gecelik takımı aldım 2 tane. Toplam 110 tl onlar tuttu. Lcw den önü düğmeli pijama aldım oda 65 tl di. Toplamda 175 tl ye hepsini halletim. Hepside hamileler için çok kullanışlı sade ve şık. Öyle heryeri dantelli abartılı değil, sevmiyorum zaten öyle 😄