Evremanne Gebeliğim yatarak geçiyor sürekli ayakta durmam yasak o yüzden çoğu alışverişimi internetten yapıcam önce hastane çantamı hazırlamaya karar verdim ancak aradım taradım hastane için uygun ne iç çamaşırı me pijam takımı bulabildim siz nerelerden aldınız fiyatları neydi ? Nereye baksam 150-200 den aşağı yok en az bir gecelik iki pijama takımı almam gerek 1000 lirayı bulacak oda çok fazla bir rakam
ozgeya Evremanne ben dagiden bir tane gecelik aldım önü düğmeli 70 liraydı,bir de aynısının pijama takımını aldım 99 liraydı. Özdilek’ten de içi gecelikli sabahlık takımı aldım foto çekiminde de kullanmak için 150 liraydı.
Neslihan16 Evremanne Valla piyasa o kadar pahalı ki benim doğum ocakta olacak ve ablamda iki yıl önce ocakta doğum yaptı aldıkları kışlık normal olarak. Doğuma giderken giydiği boydan geceliği tertemiz duruyor bir leke bile yok sadece bir kez giydi ve bende ondan aldım masrafın neresinden kaçarsam iyidir diye düşünüyorum herşey çok pahalı gerçekten 😐
Melisa07 Evremanne onlınecamasir.comm instagram hesabı adı bu. Ben bir gecelik bir pijama ve bir sabahlık set halinde aldım hediye olarak da süslü taç ve terlik yolladılar 200 verdim kargo dahil ve o kadar memnun kaldım ki kesinlikle tavsiye ediyorum
ozgeya Evremanne Özdilek’teki pijamaların aynı markası başka yerlerde de var. Lohusasepetim sitesinde filan ama fiyat olarak daha yüksekler.eros markalı benimki,dantelli çok da şık oldu.
Evremanne Neslihan16 çok mantıklı benim ablam olsa ben de ondan alırdım artık benimkilerden kardeşim faydalanır 😊
svmeybgl Neslihan16 bende gerçekten ablamdan bir gecelik aldım aynı dediğiniz gibi benim de Ocak onun da Ocak’tı bir de kendim yedek gecelik pijama takımı alırım yeter
FatmaOrhan Evremanne lohusasepeti.com buradan bak canm her fiyata var daha önce aldım çok kaliteli ürünleri
Evremanne FatmaOrhan şuan lohusa sepetinde hem stokta ürün yok hem de olanlar aşırı pahalı günlerdie tavaf ettim siteyi 🤦🏼♀️
Selinnar onlineçamaşır diye bi sayfa var İnstagram da bn ordan daha bıgün sipariş verdim güzel ve uygun
istanbulluanne Evremanne onlinepijama.com dan aldm 200 liraya sabahlik,gecelik ve pijama takimi. Bide bebise tavsanli tulum hediye göndermişler 😊
Melisa07 Evremanne kargom da güzel bir süre zarfında geldi 4 gün falan bile sürmedi gelmesi . Hepsi fiyata dahil. Ben şikayet.comdan falan araştırdım sayfayla ilgili kimisi şikayet etmiş kimisi memnun kalmış tesadüfen bulmuştum ben de instadan sonra dedim ki şansıma. Ve gerçekten çok ilgililer hiçbir sorun yaşamadım
emineeeeee Lohusa pijama takımlar gerçekten çok pahalı 😞 ben lcwnin sitesinden hamile pijama takımı aldım doğumdan sonra giymek için bakmanızı öneririm pamuklu ve güzel :)