gkbyza Aselinannesi3 neden Elisa sorabilir miyim ? 🙂 bence iyice araştırın çünkü Elisa yahudilerin Elizabeth/Elisabeth ismini kısalttıları hali de 🙂
ErdoganGamze M_A kız ismi fikri isteyince herkes bu isimleri yazıyor. Çok sıkıldım kızıma isim bulamıyorum resmen 🤦♀️ Hayır bir kişi de demiyor ki ya bu sene bu Lina çok koyuluyo bari ben koymayım diye. Herkes Lina, mina, asel, zümra bunları koyuyor şaka gibi
Nilssu ErdoganGamze kızım bizim koyacağımız isimden sanane 😀 herkes istediği ismi koyar ister Lina koyar ister Mina koyar nüfus müdürlüğüne söyle de işe alsınlar seni bu kadar dert olmuşsa içine 🤣🤣
Whitewomen ErdoganGamze Leyla koydum ilk kızıma ikinci kızıma ben de isim bulamıyorum aklımdakiler sahra, sena, hilal, ayla , erva , vera, belki fikir olur.
mavininhertonuu ErdoganGamze Güneş ve Umay da var dediklerinin arasında, herkes soruyor hala isim bulamadık ve bu konudan çok sıkıldım bıraktım isim aramayı da, doğunca koyarız diyorum artık, kız ismi bulmak aşırı zormuş onu anladım
Bereninannesi Zuzuu86 senle haftamız aynı bende 17+4 acaba aynı gün doğum yapar mıyız bak çok Merakk ettim şimdi 😅sende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah Allah razı olsun 🥰
Sinemakty Bereninannesi geçiyor canım sürekli araştırıyorum..benimde kızım olacak bende kesinlikle Kuran’da geçen bir isim koyacağım allah nasip ederse ..birde’ cennettül Meva’ cennet bahçelerinden birinin ismi yani mevada güzel 👍
Sinemakty Bereninannesi Ecre İsmi Kur’an’da Geçiyor mu? Kuran içerisinde geçen bir isim arayan kişiler, Ecre ismiyle karşılaşabiliyor. Ecre ismi Kuran içerisinde yer alan özel bir isimdir. Ayet içerisinde geçirilen Ecre ismi, ödül anlamıyla günümüzde kullanılıyor. bak canım senin için kopyaladım.kuranda geçen özel bir isimdir yazıyor 🙏
Bereninannesi Sinemakty ya canım benim teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim yavrularımızı 🤲🏻🥰
Bir_mucize_olsun1 Bereninannesi ben Belinay koyucam Kuran’da geçmiyor ama anlamı güzel ve Lina Mia gibi saçma sapan bir şey değil en azından 😏
Ustahilal Bir_mucize_olsun1 Neden Lina icin saçma sapan dediniz anlamadım kızımın ismi Elif Lina ve Kuran da geçiyor anlamıda cennetteki en iyi meyve veren hurma ağacı demek lütfen cümlelerinizi düşünerek yazın
Zeynep0607 Canım ben de çok araştırdım en sonunda enam suresinde geçiyor Neva ismini buldum Kızımın adı Neva olacak rabbim nasip ederse