Bereninannesi Kafamda oluşmuş isim yok henüz burdaki önerilere de bakmak istiyorum teşekkürler önerileriniz için ☺️
Baymehal Bereninannesi Kuran’da geçmiyor ama anlamı çok güzel ELİSA anlamı ise crnnet kapısında bekleyen melek ve hz Zekeriya nın eşinin ismi 😅🤗
M_A Allah askına herkes saçma sapan ısımler koyuyor yok arya lina Mina su bızım bilindik ısımlerın türü gıdıcek gıbı normal düzgün ınsan gıbı isim koyun bence
ErdoganGamze M_A kız ismi fikri isteyince herkes bu isimleri yazıyor. Çok sıkıldım kızıma isim bulamıyorum resmen 🤦♀️ Hayır bir kişi de demiyor ki ya bu sene bu Lina çok koyuluyo bari ben koymayım diye. Herkes Lina, mina, asel, zümra bunları koyuyor şaka gibi
aryadamla M_A saçma sapan sensin. Bi rahatsızlığın varsa bu şekilde dile getirmen çok yanlış. Sen koymazsın olur biter milletin çocuğunun adına saçma sapan demek hoş mu
aricakbeyza M_A siz niye sitem ettiniz acaba anlamadım herkesin kendi çocuğu ve ismide kendi tercihi herkes beğendiği istediğini koymakta özgür..
Bereninannesi Kızım olacağını öğrendim dün bugün you tube da sürekli kız bebek videoları çıkıyo karşıma 😅🥰
D_Banutoklu Bereninannesi Gözünüz aydın olsun çok sevindim 🥰 Birkaç gün önce cinsiyeti öğreneceğinizi yazmıştınız oradan hatırladım ☺️Ben de kız bekliyorum hayırlısıyla inşallah. İsim olarak Kur’an’da geçmese bile fikir olur belki diye yazayım istedim. Mihra koyacağız inşallah biz. İyiliksever hoşgörü sahibi kimse demek🍀
Bereninannesi Zuzuu86 senle haftamız aynı bende 17+4 acaba aynı gün doğum yapar mıyız bak çok Merakk ettim şimdi 😅sende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah Allah razı olsun 🥰
smallbaby -_Esra_- Bereninannesi evet rabbim bana nasip etmedi hem anlamları çok güzel hemde isimler zeynep liya koyacaktım zeynep babasının süsü demek liyada sabrın en yücesi en büyüğü demek ikiside kuranda geçiyo çok çok çokkk güzel isim bence koymalısın ben koyamadım oğlan olacak