De25 Benin bi 4 gün önce çok azcik kahverengilik geldi peçete ye sonra ara ara şeffaf bi akıntı geldiğini görüyorum nisan diye umut ediyorum azcik açılmam ve sancim da var
eyuphaneylul1422 De25 zaten surda ne kadar bekliycezki ya 1 hafta yada en gec 3 hafta sızın daha az😍 saglıkla gelsinler ınsallah
sevgul_96 39+5im bugün 2 gün önce geldi nişanım halla beklemedeyiz sancılar gelmeye başladı ara ara bakalım hayırlısı hepimiz için bir avazda kurtuluruz inşallah 🙏
HEfnan 39+5 nişanı bekliyorum hafif sancım var ama açıklığım hiç yok.Sarı sümüksü akıntım geldi sanırım enfeksiyon ek olarak bugün ishal olmuşum bekliyoruz halsiz halsiz bakalım ne olacak
eyuphaneylul1422 HEfnan ishalde hamileyken cok zor oluyor 🥺 dogum belirtilerinde ishal falan da yazıyordu nette ne kadar dogru bılemıyorm tabı🤷♀️
eyuphaneylul1422 Minikmom ben her an hazırlıklıyım artık mıgde yanmalarım beni mahvediyor ondan bır an once gelsın ıstıyorum bıdık
Seda1208 eyuphaneylul1422 benim ilk doğumumda nişanım Doğum yaptıgım gün gelmişti bence o değişiklik gösteriyor kiminin günler öncesi kiminin Doğum yapacağı gün gelebiliyor
eyuphaneylul1422 Seda1208 benim oglumda suyum gelmıs tı ama 8 sene once nişanlım geldı mı hatırlamıyorum 🤷♀️