Huriye1996 Ziynet4459 valla bende çok iyiydim bacak kasılmasi, ayaklarda şişme , mide yanması var Allah var
Bella_63 Meltemkandemir vajina ağrısı bende de başladı 30.haftadayım ve çok telaşlanıyorum iki gün sonra randevum soramadım henüz ama normal mi bu?
Meltemkandemir Bella_63 normal oradaki kaslar gerildiği için ağrı oluyormuş ben 28. Haftadan beri çekiyorum o ağrıyı
Ysmn5836 Snemgokbil heyet. Raporu alaydın ben 4 üncü aydan buyana heyet rapororu kullandım şimdi doğum iznindeyiz iyi oldu bizim için bebiklerim dinlenerek buraya kadar geldik kanamm vardı ama benim14+2 de
Ysmn5836 Snemgokbil düşük ne alakaya düşük olunca zaten kaybettin vermese de olur saçma ben anlamadım ikiz gebelik zaten riskli saçma sen bence doktorunu deisdir cnm
Ysmn5836 Edakrc sırt ağrısını gecdim artık geceleri ayakda geziyorum kaburkalarima batiyo birşeyler gündüz ağırlaşıyorsun hep uzaniyorum yoruluyorum uzanırken bile
Zeynep0607 Ysmn5836 30+3 uykular haram😁 mide yanmaları,otururken bile rahat değilim.Yediğim içtiğim gezdiğimden bile mutlu olmuyorum.Yattığımda tekmeler acıtıyor uyanıyorum.Sürekli tuvaletim var hissi bel ağrısı hepsi mevcut
Ysmn5836 Zeynep0607 aynn bende o haldeyim 30+6 olduk hayırlısı ile 34 olsak ondan sonra korkma valla daha sabır minnaklarimiz için 🙏